MAGAZIN PREPORUKA

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA: Otkrijte kakvi ste kada volite

Foto: numerologysecrets.net

Foto: numerologysecrets.net

Pošto smo se uvjerili u tačnost, odlučili smo da podijelimo ovo sa vama.
,,Numerologija poznaje devet osnovnih tipova ljudi. Svaki od tih devet brojeva ima svoju vladajuću planetu, stoga je svaki broj specifičan sa svojim određenim karakteristikama. Temelje numerologije postavio je Pitagora, koji je jedan od najvećih matematičara i filozofa u istoriji.

Kada je ljubav u pitanju – teško je biti objektivan. Ovime ćete saznati na koji način osoba funkcioniše u ljubavnim odnosima. Formula za izračunavanje je veoma jednostavna, samo trebate izračunati vaš lični broj.

Lični broj dobićete zbrajanjem svih brojeva u datumu rođenja.

Primjer:

Datum i godina rođenja: 25.6.1989.

2+5+6+1+9+8+9= 40 a to je 4+0= 4

(U numerologiji se dvocifreni broj uvijek svodi na jednocifreni).

BROJ 1: Ovo su osobe koje ljubav zasnivaju veoma racionalno, promišljeno i na intelektualnoj osnovi. Teško ih je zadovoljiti. Ako od njih očekujete da budu poslušni – kao rezultat dobićete odbojnost i agresivnost. S njima morate biti pažljivi i davati im dovoljno motivacije jer su skloni nevjeri ukoliko veza postane previše dosadna i monotona.

BROJ 2: Ove osobe veoma su izbirljive. Žele praktične i inteligentne osobe oko sebe. Dosta su materijalni, pa će se lako odlučiti za osobu koja im može osigurati udoban život. Blage su to osobe s kojima je nemoguće posvađati se. Ako iskreno vole – vjerne su i požrtvovne.

BROJ 3: Prije svega žele iskreno prijateljstvo. Tek kada to osjete mogu se upustiti u ljubavnu vezu. Njihova ljubav temelji se na poštovanju i potpunom povjerenju prema partneru. Sve probleme riješavaju otvorenim i iskrenim razgovorom.

BROJ4: Ove osobe vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i često ga rano ostvaruju. U životu im se desi da pogrešno izaberu partnera. U ljubavi mogu biti nemaštoviti i dosadni. Miran život i stabilan odnos jedini je životni cilj ovih osoba. U vezama su vjerni, poslušni i spremni na kompromise.

BROJ 5: Ove osobe teže za ljubavlju koja je za cijeli život. Svaka laž ih duboko povređuje i teško je zaboravljaju. Za njih je pravi smisao života pronaći ljubav. Kada je nemaju  – kao da nisu živi. Mana u odnosima im je nezrelost i težnja za slobodom.

BROJ 6: Ovo su osobe koje su sklone promjenama. Nisu baš za stalnu i dugu ljubavnu vezu. U stalnoj su potrazi za odgovarajućim partnerom. Veoma su nježne i osjećajne no uvijek imaju poriv da nađu nešto bolje. Zbog toga često ostvaruju ljubav tek u kasnim godinama života, kada postanu zrelije.

BROJ 7: Ovim je osobama ljubavni život prožet brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertu. Mnogi od njih tokom života imaju i po nekoliko brakova. Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno, pa su stalno u potrazi za novim uzbuđenjem. Često im se dešava da ne vide razliku između ljubavi i strasti.

BROJ 8: Ovim osobama se ljubavni život odvija kroz stalne akcije, promjene i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje životnih odluka kao i ozbiljnih životnih pitanja prisutni su kod njih tokom cijelog života. Za neku pravu, dužu vezu odlučuju se nakon 40. godine života.

BROJ 9: Ove osobe u mladosti teže vezama sa starijim partnerima. Uvijek su u nekim suprotnostima. Oni vole neobično i netipično. Uvijek tragaju za novim ljubavnim uzbuđenjima. Često doživljavaju razočarenja ali vrlo brzo se oporavljaju.”
Izvor: Atma.hr