MODA PREPORUKA

SA SLAVLJA MODE U PARIZU: Boho Elie Saab, elegancija Dior ili ekstravagancija Balmain

Pariska nedjelja mode koja je u toku izaziva najveću pažnju modnih sladokusaca. Šta su to pokazali zvučni brendovi poput Elie Saaba, Dior i Balmaina pogledajte u foto-galerijama:

ELIE SAABsaaab1.jpg.pagespeed.ce.AHuX9iYm38

Dok je proteklih sezona Saabova djevojka pohodila samo otmena događanja u svojim pastelnim haljinama ukrašenim cvjetnim vezom i kristalnim aplikacijama sljedeće će sigurno osvanuti na Koačeli, barem ako je suditi po estetskoj promjeni smjera koju dizajner nagovještava u jesenjoj kolekciji. Vječna gracilnost i finoća ustupili su mjesto divljem nesputanom duhu i mračnijim nijansama poput boje vina, crne, petrolej plave.

 

This slideshow requires JavaScript.

DiorDIOR-RTW-FW16-8167.jpg.pagespeed.ce.ibjz-QzMrkIzgleda da su u novoj zimskoj kolekciji kaputi bili najjači adut modne kuće Dior. Minimalistički, ali ženstveni krojevi provlačili su se kroz cijelu kolekciju, a posebno su bili zanimljivi modeli nalik na kratke haljine A kroja bez kragne s dubokim izrezom koji decentno otkrivaju ramena. Romantične asimetrične kapute krase volani u donjem dijelu, a kombinovani s cipelama na špic u nekoliko boja čine dobar kontrast u ovoj modnoj igri. Prozračne lagane suknje ukrašene su svjetlucavim uzorcima i uz kratke jakne s peplum detaljima djeluju vrlo damski.

This slideshow requires JavaScript.

Balmain

Balmain-RF16-3283

Od Olivijea Rustinga već smo navikli na snažne luksuzne kolekcije koje su uvijek dobro osmišljene od početka do kraja. Vjeran estetici modne kuće nema bitnog mijenjanja siluete, ona je još uvijek tipično Balmain – utegnuta u struku s korzetom, naglašenih ramena i vrlo uskih formi i krojeva. U novoj kolekciji oslonio se na prethodnu u kojoj se inspirisao erom dekadentnih zabava u bogatoj francuskoj istoriji. Ekstravagantni uzorci, sjajne resice, brokatni materijali ovog puta osvanuli su u pastelnim bojama, svijetloružičastoj, svijetloplavoj i tirkiznoj boji.

Izvor: Buro247.hr/Foto: Buro247.ru

This slideshow requires JavaScript.