ART PREPORUKA

IVAN ĐUROVIĆ ZA MNE MAGAZIN O ,,DOJČ CAFFE”-U: Imamo nekoliko zanimljivih ponuda iz regiona

ivan djurovicGledaoce prvog crnogorskom sitkoma ,,Dojč caffe” ovog vikenda očekuju nove avanture trojice prijatelja Simona Separea (Dušan Kovačević), Mihe The Man-a (Milivoje Mišo Obradović) i Danila Rukole (Zoran Vujović) sa jednako zanimljivim likovima, među kojima su Momčilo Otašević i Andrija Milošević.
Epizode će biti emitovane u subotu i nedjelju u 20 sati na Prvom programu RTCG, dok je repriza obje emisije iz prethodne sedmice zakazana za subotu u 18.15 sati.

Izvršni producent Ivan Đurović za MNE magazin kaže da su mu sedma i osma epizoda apsolutni favoriti od prvih osam koje su snimane u julu.
– Na njih se često vraćam i posebno mi je drago da ih kao običan gledalac pratim. Ne osvrćem se što smo mogli ili što nije trebalo da uradimo – jednostavno ih gledam i svaki put nađem neku novu foru. One su mi kao pelcer za buduće sezone – ističe Đurović.
Dobro je, dodaje, da se serija razvija iz epizode u epizodu i da se gledaoci navikavaju na likove.
– Siguran sam, poslije ove dvije epizode, da će se rado vraćati na neke koje im možda nisu ostavile utisak kakvom su se nadali. Ja sam nekim dragim prijateljima i kolegama tražio u startu da nam daju šansu ništa veću nego pojedinim velikim svjetskim sitkomima, a to je nekoliko epizoda. Sad su se svi oni ,,primili”, kako smo i očekivali – objašnjava Đurović.
Ono što mu je posebno drago jeste da ljudi iz regiona dobro reaguju.
– Već imamo nekoliko zanimljivih ponuda. Mislim da će nakon popularnosti koju očekujem u regionu i ovi domaći koji su bili sumnjičavi shvatiti da imamo dobar proizvod – rekao je Đurović.
Režiju ,,Dojč caffe”-a potpisuje Milorad Milinković, scenario Stefan Bošković i Aleksandar Radunović Popaj, dok je Dimitrije Joković Džima direktor fotografije. Kostimografkinja je Milena Đurđić, montažer Srđan Stanojević Dido, a scenografkinja Dragana Bacović. Ovo je ujedno prvi projekat crnogorske kuće ,,Natenane production“ na čelu sa Dušanom Kovačevićem.
B.R.

kud duga