MODA PREPORUKA

GQ PISAO O CRNOGORSKOJ MANEKENKI: Podgoričanka Lena Radonjić najseksipilnija je štreberka ikada

Crnogorska manekenka koja živi i radi u Majamiju Lena Radonjić priznala je da redovno prati komentare vezane za nju na društvenim mrežama. Ona je u kratkom intervjuu za ,,GQ” magazin odgovarala na razna leksikonska pitanja, među kojima je bilo i pitanje koliko prati komentare o sebi na Internetu, prenose Vijesti.

3

– Uvijek gledam komentare. U mom poslu je veoma važno reflektovati pozitivnu sliku, tako da putem komentara imam priliku da dobijem fidbek na dnevnoj bazi – kazala je ona.

,,GQ” je 20-godišnju Radonjićevu opisao kao najseksipilniju štreberku koju su ikada sreli, djevojku očaravajućih plavih očiju koja voli zdravu hranu i dobar san.tumblr_nmwzg7LLxN1s6lz9do1_1280

– Ona bi radije pričala o Nil Degras Tajsonu i granicama univerzuma, nego o ljepoti. Ali ako zaista želite da je natjerate da priča samo pomenite čokoladu – piše magazin.

Manekenka koja je odrasla u Podgorici kazala je u pomenutom intrevjuu da se trudi da maksimalno iskoristi svaki dan, a otkrila je i svoj moto.

– Moja mantra je – sve se vraća, sve se plaća. Vjerujem da postoji energija u svemu – istakla je ona.

Radonjićeva je kazala da bi voljela da posjeti Dominikansku Republiku i Japan, za koji je istakla da je impresivna zemlja. Kao omiljenu TV seriju izdvojila je ,,Comos – Spacetime Odyssey”, a pjesma Sindi Loper ,,Time After Time” joj je ,,guilty pleasure”.lena_radonjic_2

Otkrila je i da ne pije alkohol, a vrijeme najviše voli da provodi na plaži, pogotovo u Majamiju u februaru.

Nakon što je objavljen intervju, ona se putem Instagrama zahvalila magazinu ,,GQ” što ju je predstavio publici.