ART PREPORUKA

ILIJA GOJOVIĆ: Pjesma ,,Ne želim da znam” biće puštena u etar u narednih 48 sati

12188765_1092211010789191_132669046_nCrnogorski muzičar Ilija Gojović vratio se iz Skoplja, sa ,,Evrofesta” sa drugom nagradom za autorsku pjesmu ,,Ne želim da znam” i sa nama podijelio utiske.
– Malo je reći da sam srećan, zatečen, oduševljen, preplavljen emocijama. Makedonija je moja druga domovina, zemlja koja u meni budi izrazite emocije i privrženost. A razlog tome je svakako i moj početak muzičke karijere koju sam upravo tamo otpočeo 2009. godine. Ponuda da budem žiri i dio prve festivalske večeri je za mene predstavljalo posebnu čast i zadovoljstvo, iako je uloga bila malo nezahvalana, jer Makedonci su jako muzikalna nacija, ljudi koji imaju dušu, emocije i sjajne interpretacije. Mislim da kao član žirija nisam bio strog. Moji favoriti su bili svakako interpretatori sa najboljom emocijom – počinje priču za MNE magazin Gojović.
12204494_1092210977455861_1596379314_oVeć sljedeće večeri, kaže, desilo se čudo.

– Sve se brzo izdešavalo tako da sam i dalje pod utiskom. Kompozicija ,,Ne želim da znam” je moje novo autorsko djelo za koje potpisujem muziku i tekst, a aranžman Saša Gajić i festival je bio sjajno rješenje da upravo u Makedoniji premijerno predstavim svoju novu pjesmu. I to na festivalu internacionalnog karaktera, što je na kraju krunisano drugim mjestom – istakao je Gojović za MNE magazin.

Nova pjesma, dodaje Gojović, biće puštena u etar u sljedećih 48 sati.
– Planirana je prezentacija u jednoj od televizija, tačnije emisiji muzičkog karaktera. Nadam se da će i na našem tržištu biti prepoznata moja emocija i note koje već nižem godinama unazad. Kompozicija je rađena u pop maniru. Emotivna i za mene posebna priča. Od srca želim da ovo bude korak više u mojoj karijeri – kaže Gojović.
Za kraj, dodaje da je pozvan da bude specijalni gost na evrovizijskoj žurci u Atini koja će biti na visokom nivou i gdje će nastupati evrovizijski predstavnici. Sve uslove obezbijediće organizator ,,Evrovizije” u februaru. Slijede potom ,,Ohrid festival” u avgustu i festival u Varni, u Bugarskoj.
B.R.
Foto
: Privatna arhiva

kud duga

One Response to ILIJA GOJOVIĆ: Pjesma ,,Ne želim da znam” biće puštena u etar u narednih 48 sati