ART PREPORUKA

DUŠAN KOVAČEVIĆ ZA MNE MAGAZIN: U novim epizodama ,,Dojč caffe”-a Mladen Nelević, Enis Bešlagić, Petar Strugar i Sergej Trifunović

Dojc-cafe_03

Detalj sa snimanja prve epizode ,,Dojč kafea”

Od novih imena u ekipi prvog crnogorskog sitkoma ,,Dojč caffe” su za sada Mladen Nelević, Sergej Trifunović, Petar Strugar i Enis Bešlagić, kazao je za MNE magazin Dušan Kovačević koji tumači lik Simona Separea i koji je producent ove serije.
– Čekaju se još neke potvrde. Snimanje se nastavilo. Malo nas ometa loše vrijeme, ali je raspoloženje dobro – prenosi Kovačević utiske sa snimanja novih epizoda za MNE magazin.
,,Dojč kafe” je priča o tri prijatelja koja otvaraju kafić. Oni su fenser Simon Separe, zatim Dačo Rukola koji želi roditeljima da dokaže da može da se brine o sebi, a kojeg tumači Zoran Vujović  i alternativni gradski tip koji sluša jermenski hip-hop Miha The Man kojeg glumi Milivoje Mišo Obradović.
Režiser Milorad Milinković na snimanju prvih kadrova sitkoma istakao je za MNE magazin da je riječ je o takozvanoj komediji situacije i priči o Podgoričanima.

Zoran Vujović, Dušan Kovačević i Milivoje Obradović

Zoran Vujović, Dušan Kovačević i Milivoje Obradović

– Humorističku seriju Crna Gora nije imala od ,,Đekne”, a to je bila serija koja se bavila nekim ruralnim mentalitetom. Ovo je, vjerovatno, prva crnogorska serija koja se bavi urbanim mentalitetom, urbanom Podgoricom. Što se tiče regiona, razlikovaće se po tome što mislim da je kvalitetnija od ostalih. Pametna je i duhovita i nadam se da će biti smiješna i da će ljudi voljeti da je gledaju – kazao je za MNE magazin Milorad Milinković.
U prvih osam epizoda koje bi trebalo da budu emitovane u novembru gostuju Andrija Milošević, Emir Hadžihafizbegović, Momčilo Otašević, Nina Žižić, Nina Stanišić-Karaklić sa manekenima svoje agencije ,,National style”, Bane Popović, Sanja Popović, Andrea Mugoša, Jelena Nenezić-Rakočević, Ana Vujošević, Marinko Madžgalj, Marko Janketić, Marko Baćović, Ljubica Barać-Vujović i drugi. Glumački debi u ovoj seriji ostvario je i muzičar Bane Lalić MVP.
Izvršni producent je Ivan Đurović, kamerman je Dimitrije Joković. Scenario su radili Stefan Bošković i Aleksandar Radunović Popaj. Kostimografkinja je Milena Đurđić. Naslovnu muzičku numeru pjeva Edo Abdović, a u izradi muzike za film učestvovali su još Šule Jovović, Ivan Marović i Stefan Pavićević.
B.R.
Foto: Boris Šekularac

kud duga