MAGAZIN PREPORUKA

HOROSKOP: Vrijeme rođenja otkriva sve o vama

horoskopPored horoskopskog znaka i položaja zvijezda veliku ulogu ima i čas u kojem ste rođeni. on govori mnogo o vašem karakteru i može da vam da odgovore na neka pitanja. Evo šta vaš srećan čas otkriva o vama.

0 – 01
Ovaj čas je rezervisan za osobe koje karakteriše impulsivnost i agresivnost, ali i istrajnost i izdržljivost. Okolina ih smatra veoma upornim, tvrdoglavim i izrazito ponosnim osobama kojima često nedostaje mjera i strpljenje. Osobe rođene u ovom terminu čekaju nevjerovatna stvaralačka dostignuća, sportski uspjeh ili vojnička karijera

01 – 02
Za njih moć, ugled i status predstavljaju najvažnije životne kategorije. Ovim osobama je izražena materijalna strana i imovina. Uspjeh ovih osoba će zavisiti od nevjerovatne energije i hitrosti koju imaju ali često ne umiju da je usmjere ka pravom cilju. Starije osobe mogu biti od velikog značaja za osobe rođene u ovom času.

02 – 03
Ove osobe lako izgube interesovanje za započete projekte. Kod njih je sve kratkog daha i snovi su često jako promjenljivi. Dinamični i sposobni izazivaće oduševljenje kod mnogih, ali uistinu neće biti zadovoljni krajnjim rezultatima.

03 – 04
Osobe rođene u ovom terminu su previše senzibilne, istančanog ukusa i altruistične. nakolonjene okolini te zbog toga više misle na druge nego na sebe. Privrženi su porodici, ali imaju potrebu da izgrade finansijsku sigurnost. Mirno more je za njih sigurna luka. Nijesu avanturistički nastrojeni.

04 – 05
Njihov način razmišljanja usmjeren je ka konkretnom ostvarenju cilja. Organizovani i spretni u vremenu i prostoru ništa ne prepuštaju slučaju. Najviše pažnje posvećuju društvenim odnosima i stalo im je do tuđeg mišljenja.

05 – 06
Ove osobe teže ka zadovoljenju pravde na globalnom nivou. Ispravni i pravični zalažu se za probleme drugih ljudi, nepravilnosti i greške. Imaju stila i posvećeni su uređenju prostora. Vizualisti su po prirodi, ali previše pedantni.

06 – 07

Šarm im je jači atribut, prefinjene, kulturne i fine osobe sa izrazitim osjećajem. Jako vode računa o svom izgledu, stil i imidž su im na prvom mjestu. Kreativni i dovitljivi često su u centru pažnje kako u društvu, tako i u poslovnom okruženju.

07 – 08
Konkretno definišu svoje stavove. Jasno i glasno izraze misli i osećanja. Sa njima uvijek znate na čemu ste. Licemjerstvo ne podnose. Uspjeh na poslu će im zavisiti od toga koliko su u stanju da izbalansiraju između pravde i nepravde. Previše impulsivni često ulaze u sukobe sa najbližim ljudima.

08 – 09

Akcija, avantura, igra i sport su afrodizijaci za osobe rođene u ovo vrijeme. Ne poznaju za granice. Sami sebi su lideri i najčešće vođe u društvu. Često su i idoli prijateljima i poznanicima. Loša strana im je što su previše tajanstveni i rezervisani prema drugima. Sve informaciju su bezbjedne jedino ako nikada ne izađu na videlo, ovo je njihov moto.

09 – 10

Zahvaljujući velikim sposobnostima za organizaciju i disciplinu ove osobe uspešno ostvaruju svoje zamisli. Ambiciozni i nevjerovatno istrajni. Uvijek se dobro osjećaju kad pomažu drugima, prije svega članovima svoje porodice. Posjeduju smisao za tradicionalne vrijednosti i uvažavaju patrijarhalne stavove.budjenje sat

10 – 11
Zagovornici tolerancije i ravnopravnosti. Filantropi sa velikim osjećajem za pravičnost. Imaju svoj stav i svemu daju lični pečat. Uvek otvoreni za nova poznanstva i nadogradnju znanja. Radoznali, duhoviti i uvek okruženi  pravim prijateljima.

11 – 12

Uspješni u poslovima koje obavljaju ,,iza kulisa”. Vješti u snalaženju neobičnim situacijama, imaju izražen osećaj za finansije. Čeka ih uspješna karijera, naročito na polju umjetnosti.

12 – 13
Svaki posao koji započnu završiće  do kraja. Veoma  odgovorni, marljivi, disciplinovani, servilni i savjesni. Blistavi razum pomaže da ne troše energiju i vrijeme na nepotrebne stvari i situacije. Emotivni, lako se predaju partneru, ali očekuju da im se vrati onoliko koliko daju.

13 – 14
Previše vremena i pažnje posvećuju davajući na važnost tuđeg mišljenja. Osjećajni za druge, osjetljivi na tuđe neraspoloženje. Prepuštaju se impulsu, a istinu uzimaju zdravo za gotovo. Slijepo se drže nekih stavova koji u praksi nisu osnovani. Vjeruju u čuda i nadaju se čudu.

14 – 15

Ove osobe teže ka ostvarenju visokih ciljeva, imaju manire i predani su porodici i patrijahalnim vrijednostima. Vaspitanje im je najbitnije, pa tako se trude da sva učenja i znanja prenesu na djecu. Posebno vole djecu, nekada  i previše. Zapostavljaju sebe.

15 – 16
Potpunu afirmaciju doživljavaju samo u onoj djelatnosti u kojoj mogu da unese sva  osećanja. Ne involviraju se u tuđe probleme ukoliko i sami nemaju neku korist od toga. Proračunati ali niko ne može da im zamjeri, njihova ljubaznost i srdačnost baca u sjenku sve mane. Emotivnu ranjivost moraju da kompenzuju kroz praktične aktivnosti. Sposobni su da ljutnju prikažu nešto manjom nego što je. Kod ovih osoba sve karte su na stolu.

16 – 17
Materijalne vrijednosti, imovinski aspekti i novac imaju važno značenje. Morate da ostvarite neku materijalnu sigurnost i ekonomsku nezavisnost, kao i ličnu imovinu. U tome im pomaže mogućnost da se izdignu iznad problema koje pruža svakodnevnica. Imaju prekidač koji jednostavno po potrebi pritisnu.

 17 – 18
Perfekcionista, analitički sagledaju situacije i procjenjuju ljude i traže najbolje rešenje. Okolina cijeni njihovo zauzimanje za visoku poziciju u društvu. Praktična osoba i sa uspjehom se nosi sa ljudima koji se suprotstavljaju njihovim planovima. Sklonost ka detaljisanju te umiju ponekad da izgube kompas.

18 – 19

Neodlučnost karakteriše ove osobe. U prijateljstvu imaju mnogo strpljenja ali kada kap prelije čašu onda je kraj. Najveća opasnost im prijeti od partnera. Partneri često od ovih osoba imaju velika očekivanja i visoke standarde.

19 – 20
Sklonost ka riziku i različitim izazovima, donosi veliki uspjeh ili uspon u društvu. Zbog prenaglašenih seksualnih zahtijeva zapadaju u različite opasnosti. Ponekad izgube iz vida druge vrjednosne aspekte koji postoje u trajnoj vezi, kao sto su vjernost, naklonost partneru i porodici, i duhovni interesi.

20 – 21
Pokreće ih sve što je novo, nepoznato ili neobično. Uzbuđuje ih istraživanje nepoznatog i podstiče na vrhunske poduhvate. Životni eliksir predstavlja daleka putovanja u neke neistražene krajeve ili kulture. Emotivna privrženost za jednu osobu ili ,,slepa vjernost” ne pripada njihovoj ličnosti.

21 – 22
Iz latentnog straha da neko ne iznevjeri ili povrijedi njihova osećanja oni drugima zadaju glavobolje. Izgledaju  usporeno i inertno. Skloni velikim fantazijama. Imaju veliko razumjevanje, saosjećanje i pažnju poklanjaju vidljivim dokazima ljubavi.

22 – 23
Osobe koje raspolažu izuzetnom inteligencijom i često razmišljaju na veoma originalan ili ingeniozan način, po drukčijem mantalnom modelu u odnosu na ostali svijet. Intelektualne sposobnosti ili mentalna superiornost, omogućava da riješe i najteže životne probleme, tajne i zagonetke.

23 – 24
Ovim satom rođenja vlada takozvano noćno Sunce. Simbolizuje unutrašnju ili duhovnu svjetlost i energiju, olakšava dobru introspekciju i samospoznaju. Skloni raznim interesovanjima i djelatnostima. U svakodnevnom životu ne vole kompromisne varijante.  ,,Sve ili ništa” je njihov životni moto.

Izvor:blic.rs