MODA PREPORUKA

MODA: Parižanke nikada ne nose …

11

Parižanke uvijek igraju na kartu sofisticiranosti i ne pronalaze ,,jeftine” načine za privlačenje pažnje.  One u svom ormaru nikad ne drže sljedeće komade:

-Cipele s potpeticom srednje veličine. Odabrat će gležnjače s niskom petom i baletanke ili salonke s višom petom, ali nikada neće odabrati zlatnu sredinu. ,,Sve ili ništa” njihova je modna mantra.

-Odjeću s vidljivim logotipom. Njihova tijela nisu reklamni panoi i zato izbjegavaju logo brendova na svojoj odjeći.

-Donji dio trenerke. Radije će nositi prozračne i šire pantalone opuštenijeg kroja zato što su jednako ležerne poput trenerke.

-Odjeću od poliestera, najlona, vinila i ostalih umjetnih materijala. Ne pada im na pamet da se znoje u umjetnim materijalima poput poliestera. One nose prirodne materijale kao što je pamuk jer se u njima osjećaju najugodnije.

-Farmerice s cirkonima. Ignorišu blještave modele s raznim aplikacijama i biraju klasične jednobojne modele bez ikakvih ukrasa koji se mogu nositi u svim prilikama.

-Majice ili topove koji previše otkrivaju. Uvijek igraju na kartu sofisticiranosti.

-,,Lažne” torbe slavnih dizajnera. To ne znači da sebi sve Parižanke mogu priuštiti modele slavnih dizajnera, ali umjesto ,,lažnjaka” radije će nositi jeftine originale.

Izvor: zadovoljna.hr