ART SLAJDER

PINKOVE ZVEZDICE: Kotoranka Tamara Živković briljirala (video)

tamara-1443216723-748793
Petnaestogodišnja Tamara Živković iz Kotora zatvorila je večerašnju epizodu muzičkog šoua ,,Pinkove zvezdice” na predivan način. Otpjevala je numeru Leonarda Koena ,,Hallelujah” i oduševila žiri dobivši pet glasova.
– Ovo je Isidora Mitić, to je to. Zašto ti je san da ideš u Ameriku? Žao mi čovječe da ovakva djeca odlaze bilo gdje. Mene tuga hvata da mi našoj djeci ne pružamo nadu da ostanu i da žive ovdje. Prelijepo, želim ti da doguraš daleko – rekla je Goca Tržan.
Leontini Vukomanović se takođe dopalo.
– Svaka ti čast, lijepo smo finalizirali ovu emisiju i ti si tome doprinijela. Ne mogu da nađem zamjerke, samo tako nastavi – kazala je Vukomanović.
Hari Varešanović poručio je Tamari da je to bilo perfektno.
– Komentar za Ameriku – Idi tamo gdje te srce vuče. Ako želiš to, probaj – istakao je Varešanović.
Jelena Tomašević-Bosiljčić kazala je da Tamara ima vanserijski glas.
– Prelijepa si djevojčica, jako lijepo kontrolišeš glas, svi ukrasi su božanstveni – rekla je Tomašević-Bosiljčić.
Milan Stanković složio se sa svime što su kolege kazale.
Teodora Stojanović otvorila je večerašnju emisiju pjesmom ,,When I was your man”. Dobila je pet glasova, koliko i Teodora Jelić za ,,Zlatni dan”, Eva Mandić za ,,Granade”, Marija Stanijanov za ,,Ja bih te sanjala”, Indira Beriša za ,,Nije mi se dalo”, Nika Purić za ,,Žut bikini”, Ana Grkinić za ,,Cabaret” i Irnes Divjan za ,,Hold the line”.
Četiri glasa večeras je imala Sara Božović za ,,Melem”.
Tri glasa osvojili su Elena Barišić za ,,Million voices”, Veljko Čačić za ,,Slučajno”, Nina Božović za ,,Mali”, Lana Vučenović za ,,Je t'aime” i Dimitrije Jakšić za ,,Fallin”.
U naredni krug nisu prošli Dimitrije Jakšić, Lana Vučenović, Nina Božović, Sara Božović i Elena Barišić.
B.R.
Foto: Screenshot

kud duga