MAGAZIN PREPORUKA

NE PITAJ ZA CIJENU: ,,Brabusov” kombi poput predsjedničkog apartmana

brabus-mercedes-benz-sprinter-1Već i površan pogled kroz prozor na autoputu dovoljan je da shvatite kako su luksuzna kombi vozila ponovo u modi. A kad je o njima riječ, teško ćete naći bolje od Brabusovog Business Lounge kombija, temeljenog na Mercedes-Benz Sprinteru.
Pritom su vani napravili male, ali promjene koje jasno ukazuju na tunirani model. Dakle, promijenjen je prednji branik te su montirali 18-inčne monoblock kotače uz prepoznatljivi brabus dizajn.
A kad otvorite vrata ulazite u predsjednički apartman. Uistinu, ne bi ga se postidjeli ni vrhunski hoteli. Kada bi samo jedna prostorija u našem domu izgledala ovako, gdje bi nam bio kraj.
Kabina prima šest putnika, za svakog je rezervisano vrhunsko sjedište od glave do pete presvučeno najfinijom kožom. Četiri sjedišta su okrenuta jedno prema drugima, pa su savršena za sastanke. Treći red sjedišta je tu za sekretarice, prevodioce…
Na dohvat ruke je integrisani laptop ili tablet, već prema potrebi i željama. U blizini je i frižider za vino, aparat za kafu, kao i multimedijalni sistem na naslonu osjetljivom na dodir.
Performanse? Ma koga briga, samo vozi. Cijena? Nisu nam rekli. Znate kako to ide – ako morate pitati za cijenu, znači da nemate toliko novaca. Ili?
Izvor i foto: Net.hr

This slideshow requires JavaScript.