MAGAZIN

ISTRAŽIVANJE: Odijelo više ne čini čovjeka, čini ga mobilni telefon

 

преузимање

Odijelo više ne čini čovjeka. Prema najnovijim istraživanjima čini ga – mobilni telefon. Stvari stoje ovako: imate li iPhone, sujetni ste i puno trošite, preferirate li BlackBerry, puno zarađujete i skloni ste dugim vezama, a ako je Android vaš izbor, pristojni ste. Imate prastari mobitel napuklog ekrana? Vi ste izgubljen slučaj!

To su, otprilike, zaključci do kojih je došla kompanija Talk Talk Mobile, nakon što su u velikoj anketi pitanjima ,,izrešetali” vlasnike različitih vrsta mobilnih uređaja. Dotični su dobili zadatak da opišu sebe, svoj lajfstajl, karijeru, ljubavni život, interese, hobije… a sve to kako bi se došlo do spoznaje postoji li među sličnim ljudima potreba za sličnim telefonom. Ispostavilo se da ima nešto u tome.

Vlasnici iPhonea sebe su mahom opisali kao izrazito privlačne, uspješne, dotjerane, ljude koji puno troše, uglavnom na izgled ( odjeću, bjuti tretmane i slično). Vlasnici Blackberryja nisu se toliko hvalisali svojim uspjesima iako, kako je anketa pokazala, daleko najviše zarađuju.

Vlasnici Androida načelno su veoma ljubazni, pristojni… i dobri kuvari, pokazali su rezultati istraživanja.

Izvor: Cosmopolitan