MODA

ZVANIČNO NAJLJEPŠA: Nataša Milosavljević nova je Mis Crne Gore

DSC_8854Hercegnovljanka Nataša Milosavljević nova je  Mis Crne Gore i ona će našu državu predstavljati na svjetskom izboru ljepotice u Kini krajem ove godine. Ona je večeras izabrana za najljepšu od 14 finalistkinja na ovogodišnjem izboru održanom u hotelu ,,Palmon Bay” u Igalu, u organizaciji kompanije „Miss Monte“ i beogradske produkcije „Miss Yu“.

Lenta prve pratilje pripala  je Katarini Keković, dvadesetogodišnjoj Podgoričanki i ona je naša predstavnica na izboru za Mis Universe. Izabrane su dvije druge pratilje  Nikšićanka Kristina Mitrović i Baranka Elma Hot.Novinarski žiri odlučio je jednoglasno da mis fotogeničnosti bude Elma Hot. Univerzitet Donja Gorica nagradio je dvije učesnice stipendijom za školovanje na tom fakultetu. Stipendiju su dobile Mis Crne Gore i  Nikšićanka Sara Dragićević.

Krunu koja je rad Katarine Zlajić nova Mis Crne Gore preuzela je od dosadašnje zvanične misice Nataše Novaković.

20150915_000228_LLS

Nataša Milosavljević

– Svjesna sam odgovornosti koju ova titula nosi sa sobom. Već sjutra ću početi da se pripremam za učešće na takmičenju mis svijeta – kazala je Nataša.

U revijalnom dijelu programa goste su zabavljali Monika Knezović, Bojan Delić i Anita Popović.

Finalistkinje su se predstavile tri puta: prvo u vjenčanicama kreatorke Vladane Celić, potom u kupaćim kostimima ,,Il cuore” i na kraju u toaletama dizajnerke Sanje Bobar, dok  se za njihovu frizuru i šminku pobrinuo tim Zorana Vukčevića i Julije Đokaj.

Glavnim žirijem predsjedavala je predsjednica Opštine Herceg Novi Nataša Aćimović koja je i proglasila pobjednicu.

Mis Nataša Milosavljević ima 23 godine i završila je učiteljski fakultet. U slobodno vrijeme se bavi plesom i metodama joge koju je naučila dok je boravili u Indiji. Želi da se nakon manekenske karijere posveti radu sa djecom u predškolskom uzrastu. Govori engleski i italijanski jezik.

Izbor za Mis i ovoga puta okupio je veliki broj zvanica iz  javnog, političkog, privrednog i sportskog života Crne Gore.

Mn.M.

Foto: B. Šekularac