Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

SUNČANA PUZIJADA: U rekordnom roku popunjeno svih 90 mjesta

_DSC0688Prijavljivanje za Sunčanu HiPP puzijadu, popularno takmičenje beba u puzanju, okončano je u rekordnom roku. Prijavljivanje je počelo u subotu, 12. septembra, u 09 časova, a devedeseta prijava je stigla istog dana u 21:35.

– Oborili smo sve rekorde kada je u pitanju brzina prijavljivanja takmičara za Sunčanu HiPP puzijadu i moramo da kažemo da smo oduševljeni ovolikim interesovanjem. Ono je i ranije bilo veliko pa smo spisak takmičara kompletirali u dva do tri dana, ali ovog puta su prevaziđena sva naša očekivanja. Jedva čekamo narednu subotu da vidimo puzolince i puzolinke u akciji, u toku manifestacije Dan Sunca – kazala je PR manifestacije Danijela Knežević.

_DJ13617

U sedmoj crnogorskoj puzijadi nastupiće 90 beba, a takmičarske trke biće oganizovane u prijepodnevnom i popodnevnom dijelu programa manifestacije Dan Sunca. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Sponzor takmičenja, HiPP, i ovog puta će obezbijediti poklone za sve učesnike takmičenja, a organizator će svim učesnicima uručiti diplome.

_DSC0694

Dan Sunca je popularna dječija manifestacija koja se organizuje već devet godina zaredom. Mališani svake godine imaju priliku da se zabave i nešto novo nauče u toku zanimljivog i kreativno osmišljenog cjelodnevnog programa. Ove godine manifestaciju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije.