Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

ŠOU BIZ: Sergej Ćetković u Italiji snimio sa Đanlukom Felinijem spotove za novi album

sergejSergej Ćetković je proteklih dana boravio u Italiji, između Rima i Firence, na egzotičnim predjelima Toskane, gdje je uz pomoć čuvenog italijanskog režisera i direktora fotografije Đanluke Felinija i njegove ekipe ekranizovao svoje dvije nove pjesme, koje se naći na predstojećem albumu ,,Moj svijet” koji će u prodaji biti početkom oktobra.
Mnogobrojna italijanska ekipa, koja je realizovala veliki broj muzičkih spotova i sarađvala sa mnogim evropskim muzičkim zvijezdama, snimala je nekoliko dana na lokacijama u Toskani, Umbriji, Čita Dela Pjeveu i Banjoređu. U spotovima se pojavljuju, pored ostalih, i poznati italijanski glumac Serđo Forkoni, akter mnogih filmova i TV serija, zatim i Đakomo Kanolei, Kuki Kembel, Nikol Felini, Aliče Tatiki…
Direktor kastinga ovog projekta bio je Ivo Romanjoli, asistent kamere I steady cam Andrea Poli…
– Kao dio ekipe, kome dugujemo veliku zahvalnost u organizaciji pomogli su i Sergejevi prijatelji Pjetro Kavalkante i veliki italijanski autor Vinćenco Inćenco, koji je svojevremeno na italijanskom jeziku napisao tekst za Sergejevu pjesmu ,,Pogledi u tami”, koju je duetski izveo u beogradskoj ,,Areni” 2013. godine sa čuvenim napolitanskim glumcem i pjevačem Sal Da Vinčijem – stoji u saopštenju na službenom Facebook profilu Sergeja Ćetkovića.

Sergej Ćetković postaće 7. novembra prvi crnogorski izvođač koji je nastupio u zagrebačkoj dvorani ,,Lisinski”.

B.R.