ZANIMLJIVOSTI

ZANIMLJIVO: Najluđe stvari koje smo kao djeca mislili o tome kako se prave bebe

dječak i djevojčicaBuzzFeed je zamolio svoje čitaoce da se prisjete što su mislili kao djeca kako izgleda i funkcioniše seks. Evo nekih od najzanimljivijih odgovora:

– Mislila sam da kad žena želi bebu ona mora napisati pismo i zapaliti ga. Onda bi duhovi više beba došli i ponjušili je. Ona beba kojoj bi se najviše svidio miris bi postala njenom.”
madamaddie

– Kad sam bila klinka mislila sam da ako neko nakon što je piškio nije pustio vodu (a bio je suprotnog spola od vašega), onda biste, kad bi i vi išli piškili, napravili bebu.
amandab164

– Mislila sam ste trudni u trenutku kad dobijete menstruaciju, a vama najbliži dečko je otac. Prvu menstruaciju sam dobila kad sam imala devet godina tijekom Diznijevog crtića ,,Zvonar crkve Notre Dame”!, pa sam vrištala cijelim putem kući jer sam mislila da sam ostala trudna s Kvazimodom i da ću roditi ružnu bebu.
kaliamonetc.

– Postojala je reklama za prezervative koji blješte u mraku, koja je tvrdila da vas oni čuvaju u spavaćoj sobi i brinu za vas… Sve o čemu sam ja mogla razmišljati bio je mali blještavi robot koji vam sjedi na podu spavaće sobe po noći.
Danielle Seminsky

– Prilično dugo sam bio uvjeren da je gej seks kad se dvojica muškaraca samo mačuju s polnim organima. O da, koliko sam bio u krivu.
jakeolantern

– Mislila sam da muškarci rađaju dečke, a žene djevojčice.
Erinne Beachler

Mislila sam da ako muškarac dodirne ženine grudi ona postaje trudna. Ono, automatski, u trenu kad bi ih on dodirnuo, u njoj bi počeo rasti fetus.”
Theresa Murphy