MAGAZIN PREPORUKA

INSTITUT ZA OBUKU KOZMETIČARA ,,ESTEBEL”: Upis počeo 1. septembra, ima još mjesta

 ReklamaZaSkolu

Upis na Institut za obrazovanje kozmetičara za njegu lica i tijela, masera, wellness/ SPA terapeuta “ESTEBEL”,  počeo je 1. septembra i trajaće do popune raspoloživih mjesta.

Kandidati koji imaju namjeru da konkurišu obavezni su da obave razgovor tokom kojeg bi im bio predočen program koji se realizuje na Institutu i moguće kombinacije smjerova. Institut ,,Estebel” i ove godine školovaće ograničen broj polaznika za kozmetičare za njegu lica i tijela, masere, wellness i SPA terapeute.
Na Institutu za obrazovanje kozmetičara za njegu lica i tijela, masera, wellness/ SPA terapeuta “ESTEBEL”, obavlja se stručno obrazovanje kadrova iz više različitih oblasti kozmetike. Obuka se sprovodi po novom, savremenom, modularnom Nacionalnom programu, i prilagođena je potrebama zahtjevnog tržišta i evropskim standardima. U programu licenciranom od Ministarstva prosvjete i obrazovanja, zastupljeno je oko 80 odsto  praktičnog rada, dok je samo 20 odsto teorijske nastave. Praktičan rad obezbjeđuje Institut u saradnji za vodećim hotelima, prvenstveno na Crnogorskom primorju, gdje mnogi nakon završene obuke ostaju da rade.

-Cilj ovakvog načina školovanja je, da nakon stručne i zahtjevne obuke i položenog završnog ispita, polaznici budu osposobljeni za samostalno obavljanje najsloženijih poslova iz oblasti kozmetike za koju su se opredijelili- ističu na Institutu Estebel.

Kozmetičari i maseri sa diplomom ovog Instituta zaposleni su u prestižnim kozmetičkim, wellness i SPA centrima, i na evidenciji Zavoda za zapošljavanje nema nezaposlenih sa licencom Estebela.

Nacionalni program obuke predviđa da kandidati mogu izabrati jedan ili više modula, dok oni najbolji i najuporniji mogu izučavati više modula istovremeno, po cijeni samo jednog. Obuka traje 3, 6 ili 9 mjeseci, u zavisnosti od smjera zanimanja, kao i afiniteta i mogućnosti kandidata.

Smjerovi zanimanja

Kozmetičar za njegu lica
U toku trajanja ovog modula, polaznici se obučavaju za obavljanje svih tretmana lica, kao i za rad na najsavremenijim aparatima za tretmane lica. Ovaj modul traje 6 mjeseci.

Profesionalni maser, sa uključenom obukom za njegu tijela
Tokom tromjesečne obuke za ovaj modul, polaznici usavršavaju kombinacije anticelulit programa, i ručne masažne tehnike uz upotrebu raznih savremenih aparata.

Pedikir, manikir i depilacija
Obuka za ovaj modul traje 3 mjeseca

Novi program – Stručno usavršavanje za wellness/SPA terapeute
Obuka za trenutno najtraženije i deficitarno zanimanje na tržištu traje 6 ili 9 mjeseci.
Usavršavanje za wellness i SPA moguće je nakon završene obuke za masere i u tom slučaju traje 6 mjeseci, poslije završene obuke za kozmetičara za njegu lica , kada traje 6 mjeseci ili nakon obuke za njegu tijela i trajaće 3 mjeseca. Specijalistička obuka za wellness/SPA, traje tri mjeseca nakon završenog osnovnog obrazovanja.

Takođe, omogućeno je i svim kozmetičarima i maserima, da upotpune i usavrše svoja znanja i vještine nekom od orijentalnih masaža, ili novim savremenim ili trenutno aktuelnim tretmanima lica ili tijela, i drugim sadržajima. Osim ovoga, na Institutu Estebel, moguća je dokvalifikacija, osposobljavanje za rad na raznim aparatima za njegu lica i tijela i priprema za samostalan rad po evropskim standardima. Takvo doškolovavanje traje od jednog do tri mjeseca, u zavisnosti od prethodnog znanja.

Više detalja o Institutu i ponuđenim programima može se dobiti na prezentaciji Instituta Estebel: Institut za obuku
I dio

Kontakt:

Tel: +382 20 20 21 20

Mob +382 68 20 21 20

Mob: +382 67 20 21 20

Faks: +382 20 284 802

Site: www.estebel-mn.com