Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

BEDEM FEST: Sjutra svečano otvaranje

bedem logo,,Bedem fest” počinje sjutra na Bedemu u Nikšiću i trajaće do nedjelje.
Ta četiri dana biće ispunjena nastupima vrsnih izvođača na glavnoj bini, novouvedenom elektro stejdžu i u kampu, humanitarnim događajima i ostalim zanimljivim sadržajima.
Već prvog dana, 3. septembra, Festival će biti otvoren na spektakularan način – svečanim defileom Vojnog orkestra Crne Gore u 18 sati od gradskog trga do Bedema. U 20 sati na binu na Bedemu popeće se Slaven Ljujić sa prijateljima. Nakon njih, u 20.45 sati nastupiće Saša Stojanović koji takođe dovodi svoje prijatelje da uljepšaju veče publici na ,,Bedem festu”. Sastav ,,Rikavac” nastupiće u 21.30 sati, a nakon njih, u 22 sata, zasviraće članovi benda ,,Rock in peace”. U 22.30 publici će se predstaviti grupa ,,Abhoth”, a u 23.20 sastav ,,Vizant”. Nastup grupe ,,Dža ili bu” zakazan je za 00.15 sati. Nakon njih, nastupiće ,,Mangrov” u 1.45 i ,,Alex Kelman” u 2.30 sati.

Od 22 sata na elektro stejdžu nastupiće DJ Iron, DJ Angel, Bocho, Pass Manit i Peko.
Drugog dana, 4. septembra, publici će se na glavnoj bini predstaviti sastavi ,,Voodoo” , ,,Tevarbulebra”, ,,Stvor”, ,,Syleth”, ,,Willie and The groundskeepers”, ,,Off duty”, ,,Disciplin a kitschme”, ,,Irish stew” i ,,Xander and The keys”. Na ,,elektro stejdžu” nastupiće Marek Tripkowsky, Goran Ivanović i Heckler DJ-Z.
Trećeg dana, 5. septembra, a glavnoj bini nastupiće ,,El kachon”, ,,Jesenjin”, ,,Mikrokozma”, Mr. Albino, Josipa Lisac, ,,Manitou”, ,,Del Arno Band” i ,,Gospoda Glembajevi”. Na ,,elektro stejdžu” nastupiće Petrumatik, ,,Double Needle Project”, Buba i Nikola Vuković.
Završne večeri, 6. septembra, na glavnu binu stupiće ,,Emily Rose”, ,,Dingospo Dali”, ,,Autogeni trening”, ,,Kanda Kodža i Nebojša”, Mr. Blunt i Marčelo. Na ,,elektro stejdžu” nastupiće Soft 85, Darko Milošević, Darre i Mtech.
B.R.