MODA SLAJDER

„SENSE OF BEAUTY“: Modni spektakl oduševio publiku na Svetom Stefanu

 

zajednicka

„Sense of Beauty“, modno-frizerska manifestacija održana je sinoć  na terasi restorana ,,Agora” na Svetom Stefanu. Noć mode, muzike, performansa i predstavljanja frizura kao umjetnosti bila je  i nesvakidašnja poslastica za publiku. Posjetioci su bili u prilici da na početku vide modele iz ljetnje kolekcije Marine Banović-Džuver, kreatorke iz Crne Gore. Njena revija propraćena  je burnim aplauzom i oduševljenjem publike.

– Ovaj događaj sigurno donosi kvalitet više na našu modnu scenu, a ujedno promoviše modu, kulturu i turizam Crne Gore.Postoji tendencija da će manifestacija postati tradicionalna-kazala je za MNE magazin Marina Banović-Džuver.

Dio ljetnje kolekcije za ovu godinu predstavio je i Michalis  Maniatis, zvanično najbolji  grčki  kreator visoke mode. On je crnogorskoj publici predstavio večernje haljine i vjenčanice.

– Ono što je inspiracija kada je riječ i o jednim i o drugim modelima jeste vazdušastost, odnosno povjetarac koji sa sobom nosi samo ljeto. Što se tiče materijala, korišćena je svila za večernje haljine, dok kod vjenčanica preovladava čipka. Dajem akcenat na lepršavosti u svim modelima – rekao je grčki kreator visoke mode Michalis Maniatis za MNE magazin.

This slideshow requires JavaScript.

Nakon revija uslijedio je program koji su upriličili predstavnici Kuće mode i ljepote „Zoran“ zajedno sa frizerom Brianom Suhrom, jednim od najpoznatijih evropskih frizera i stručnjaka za koloring. Brian je na sceni demonstrirao frizersko umijeće, a članovi Kuće mode i ljepote ,,Zoran” izveli su, zajedno sa plesnom grupom ,,Stejdž” performans koji je dobio veliki aplauz publike.

– Ovo večeras bio je nevjerovatan šou. Odlična kombinacije frizure i mode, pa i kulture sa pjesmama koje su otpjevali vaši izvođači. Vrlo lijepo – kazao je Brajan Sur za MNE magazin.

Manifestaciju je organizovala Kuća mode i ljepote ,,Zoran” u saradnji sa kompanijom ,,Adriatik Propertis”.

U muzičkom dijelu nastupili su Marija Božović i Bane Nedović. Šminku i frizuru svih modela radio je tim Kuće mode i ljepote „Zoran“.

 

– Nadam se da će ova manifestacija biti tradicionalna i da ćemo svake godine praviti spektakl – obratio se gostima  organizator i vlasnik KMLJ ,,Zoran” Zoran Vukčević.

Tina Tičić u ime kompanije ,,Adriatik Propertis” kazala je da  su imali dvadesetak dana  da organizuju događaj i istakla da se nada da je ova manifestacija početak jedne lijepe saradnje.

Burni aplauzi posjetilaca koji su u velikom broju došli da isprate događaj, bili su ujedno i potvrda da su organizatori ideju o modnom okupljanju na Svetom Stefanu uspješno  realizovali.

 

 

Mn.M.

Foto: B.Šekularac