Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

MTV VMA NAGRADE: Dominacija Tejlor Svift

Tejlor Svift i Niki MInaž

                                                    Tejlor Svift i Niki Minaž

Tejlor Svift apsolutna je pobjednica na ceremoniji uručivanja MTV VMA nagrada u losanđeleskom ,,Majkrosoft teatru”. Osvojila je priznanja za najbolji pop video, spot godine ženskog izvođača za pjesmu ,,Blank Space” i za video godine za numeru ,,Bad Blood” urađenu u saradnji sa Kendrikom Lamarom.

Vlasnici najboljeg videa muškog vokala su Mark Ronson i Bruno Mars za pjesmu ,,Uptown Funk”.

Hip-hop spot godine ima Niki Minaž za numeru ,,Anaconda”.

Najbolji rok video ima sastav ,,Fall Out Boy” za pjesmu ,,Uma Thurman”, dok je nagrada za spot godine sa društvenom porukom uručena Big Šonu, Kanje Vestu i Džon Ledžendu za numeru ,,One Man Can Change the World”.

Pjesmu ljeta ima sastav ,,5 Seconds of Summer”, a numera se zove ,,She's kinda hot”. Najbolji novajlija u muzici je Feti Vep Trep Kvin.

Tejlor Svift premijerno je predstavila spot za pjesmu ,,Wildest dreams”, Nik Džonas otpjevao je, takođe, premijerno ,,Levels”. Džastin Biber predstavio je novu pjesmu ,,What Do You Mean?”, a sastav ,,The Weeknd” prvi put otpjevao ,,I Can't Feel My Face”.

Niki Minaž otvorila je glavni dio programa. Majli Sajrus, koja je bila ujedno voditeljka ceremonije, zatvorila je program na svoj način – uz pjesmu i scenski nastup sa transvestitima.

B.R.

Foto: ABC News