DRUŠTVO DRUSTVO_IZDVOJENO

JPU ,,ĐINA VRBICA”: U vrtićima 3200 mališana, niko nije ostao ,,ispod crte”

vrtic

SVA DJECA PRIMLJENA U VRTIĆ: Ovako je bilo prilikom predaje dokumenata…

 

U JPU ,,Đina Vrbica” ove godine upisano je 3200 mališana što je skoro identičan broj u odnosu na prethodnu godinu, saopštili su MNE magazinu iz ove ustanove.

-Imajući u vidu veliko interesovanje roditelja za upis djece nastojali smo da, tokom proteklog perioda, kada je vršen upis i potpisivanje ugovora, svima izađemo u susret, kako bi išli u korak sa potrebama roditelja i potrebama i interesovanjima djece. U tom kontekstu smo upisali svu djecu čiji su roditelji, u skladu sa upisnom politikom, ispunili svoje obaveze-kazala je Dejana Prelević, PR JPU ,,Đina Vrbica” odgovarajući na pitanje da li su u ovoj predškolskoj ustanovi upisali sve mališane čiji su roditelji predali zahtjev za upis.

Ona je podsjetila da se vaspitno- obrazovni rad realizuje kroz dvanaest vaspitnih jedinica na teritoriji Podgorice i da je proširenje kapaciteta JPU ,,Đina Vrbica” planirano  u naredna tri mjeseca otvaranjem tri vaspitne jedinice na Zabjelu. Na taj način će se, dodala je, rasteretiti kapaciteti vaspitnih jedinica ,,Poletarac 1” i ,,Poletarac2”.

 

V.T.

Foto: B. Šekularac