MODA PREPORUKA

MODA: Od sjutra u prodaji barbi cipele za djecu i odrasle

Sophia-WebsterDizajnerka Sofija Vebster kreirala je cipele za barbiku za djecu i odrasle, a svi modni znatiželjni trendseteri moći će da ih kupe od sjutra.
– Uvijek sam voljela ružičastu boju, tako da nijesam razmišljala je li trebalo da napravim cipele u toj nijansi. Jednostavno mi je u mislima bilo: ,,Da sam Barbika i živim u istočnom Londonu, što bih nosila?” – kaže Vebster za ,,Gardijan”.
Na cipelama se nalaze leptiri u roze nijansi, tu su još ,,skejterice”, patike, sandale i mnogo toga.
Projekat je nove ere barbika. Zahvaljujući novim ljubiteljima mode i barbike, lutka će sada, umjesto visokih potpetica, nositi ravnu obuću.
Viša potpredsjednica i glavna menadžerka brenda ,,Barbi” Ivlin Macoko ističe da je bila zapanjena uticajem kakav barbika ima na ljude, posebno dizajnere, jer rekli su joj mnogi da je upravo im prvo iskustvo u kreiranju odjeće bilo za barbiku u djetinjstvu.
– Ovo je bukvalno bilo ostvarenje sna. Bila sam luda za barbikama u djetinjstvu. Imala sam kola i kuće. Sjećam se da sam imala ,,Barbi Beneton” prodavnicu i da sam slagala odjeću u njoj. Naučila sam da je češljam. Stvarala bih drukčije svijet, koristila maštu. U mojoj glavi, ona je super djevojka. Samopouzdana je. Pa, kandidovala se za mjesto predsjednika – to pokazuje ambiciju – rekla je Vebster za ,,Gardijan”.

Cipele, naravno, ne dolaze jeftino, jer ipak je to kombinacija barbika + slavna dizajnerka, pa su tako patike za odrasle 150 i 320 funti, patike za djecu 80 funti, sandale za odrasle od 295 do 440 funti, a za djecu 150 funti.
B.R.
Foto: Facebook

This slideshow requires JavaScript.