Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

JELENA ROZGA POTVRDILA: Stjepan je divan! Srećni smo i zaljubljeni

rozga11_nnn_sce_27072015Iako je do sada Jelena Rozga svoj ljubavni život skrivala daleko od očiju javnosti, čini se da ju je violončelista Stjepan Hauser iz sastava ,,2Cellos” oborio s nogu s obzirom na to da je upravo on prvi muškarac s kojim je pjevačica javno priznala ljubavnu vezu.

– Istina je da smo skupa! Stjepan je divan! Srećni smo i zaljubljeni – potvrdila je Jelena Rozga za ,,Story” ne skrivajući sreću zbog nove ljubavi.

O njihovoj romansi počelo se nagađati krajem jula kada je 38-godišnja pjevačica iznenadila svog devet godina mlađeg momka nenadanim dolaskom na koncert ,,2Cellos”-a u Ljubljani. Upravo tamo nastale su i prve fotografije zaljubljenog para koje su podstakle šuškanja da Jelenu i Stjepana veže nešto više od prijateljstva, o čemu je prvi pisao ,,Večernji list”.

Nakon druženja u Ljubljani pjevačica i violončelista postali su nerazdvojni, a zajedno su već uživali i u Jeleninu rodnom Splitu te Stjepanovoj rodnoj Puli.

jelena stjepan

– Vjerujem u beskrajnu, bezuvjetnu i vječnu ljubav. Na ništa manje ne pristajem – izjavila je jednom prilikom pjevačica koja sada uživa u beskrajnoj i bezuvjetnoj ljubavi i pažnji šarmantnog Stjepana. Hoće li njihova ljubav ispuniti Jelenina očekivanja i ostati vječna, pokazaće vrijeme.

Izvor: Vecernji

Foto: Sandi Fišer/Matija Ščukovt