Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

PROFIL LJUBAVNICE: Muškarci za ,,drugu ženu” biraju mlade i školovane zelenooke plavuše

ljubavnica-1-670x446Prevara više nije nikakva tabu tema i postaje sve teže pronaći muškarce i žene koji ne varaju. Kakvu ženu biraju muškarci koji će kad-tad pokleknuti pred iskušenjem? Poznata SeekingArrangement  stranica koja se bavi pronalaskom ljubavnica i ljubavnika objavila je istraživanje o tome šta muškarci traže kod ,,druge žene” i to na uzorku od čak pola miliona prevare željnih primjeraka. Evo šta su otkrili…Izgleda kako su stereotipi sasvim tačni, jer čak 61 odsto njih za ljubavnicu želi plavušu!

Ima nešto u tom Pamela Anderson efektu… Pali i egzotika tako da njih 47 odsto traži zelenooke ljepotice, dok 30 odsti želi Azijatkinje. Za ljubavnicu je presudno da je slobodna (98 odsto ispitanika), a izgleda kako je naročito važno i da je školovana  i posjeduje barem nekakvu diplomu (87 odsto ispitanika). ljubavnica

Što se tiče samog ponašanja ljubavnica, muškarci preferiraju nepušačice i atletski građene djevojke, a idealne su one koje imaju između 26 i 32 godine.

– Ako ste muškarac i slažete se sa svime ovim čestitamo, jedan ste od nas! A ako ste žena i posjedujete sve ove kvalitete… maksimalno oderite gada i natjerajte ga da masno plati svoju nevjeru – zaključak je ovog ozbiljnog istraživanja.