ART PREPORUKA

BUDVA: Vlado Georgiev priredio koncert za pamćenje u ,,Top Hill“-u (foto-galerija)

IMG_6366Crnogorski kantautor Vlado Georgiev sinoć je u budvanskoj diskoteci ,,Top Hill“ održao spektakularan koncert, baš kako je i najavio.

Nastup je u 2.10 ujutru otvorio numerom ,,Reci ne ili da“.

– Dobro veče, ljudi! Dobro veče, Budvani! Dobro veče svima iz drugih gradova! Prvi put sam ovdje i veliko mi je zadovoljstvo. Imam informaciju od ministra turizma da je posjeta ove godine veća za 17 odsto, pa rekoh mogu ja i do 20 odsto – obratio se publici Georgiev.

Uslijedile su numere ,,Živim sad“, ,,Lažni ljudi“, ,,Sve si mi ti“, ,,Živim da te nađem“, ,,Šta bi prijatelji moji“….

Georgiev, izvrsni devetočlani bend i publika sjajno su se zabavljali.

Georgiev je pravio selfije, pričao sa publikom na španskom i na engleskom, zahvaljivao još na ruskom, italijanskom i njemačkom. Od djevojke iz publike probao je ogrlicu koju je zatražio da mu da, od Finaca je pozajmio nakratko kapu, svoje znanje španskog jezika prezentovao je kada je razgovarao sa djevojčicom koja je iz Kotora, ali čija majka je Meksikanka, rukovao se i pjevao sa publikom iz prvog reda.

Njegova poruka bila je: ,,Odlučio sam prije tri nedjelje da živim opušteno. Tako da, opustite se ljudi i uživajte!“

A onda je došao red i da dva Vlada, Georgiev i perkusionista Vladan Popović Pop, otvore pivo ladno i zapjevaju ,,Tropski bar“.

– Vi znate da ja u ovoj pjesmi uvijek posvetim specijalnu strofu aktuelnim dešavanjima – kazao je Georgiev u pauzi numere ,,Reci mi da znam“.

On je dodao da je čuo za dešavanja iz ,,Top Hill“-a prije nekoliko dana i da to nije tačno, a onda se sjetio da je on imao prije 15 godina djevojku koja je bila pripadnica LGBT-a.

– E, kako bih obilježio godišnjicu, vrijedi joj posvetiti strofu: ,,Ako jednog dana sama osjetiš potrebu da život promijeniš da s drugom probaš to neću ti uzeti za zlo“ – zapjevao je Georgiev.

Energični nastup završen je u 4:28 sati pjesmom ,,Do svitanja“.

Prenosimo u foto-galeriji dio atmosfere:

This slideshow requires JavaScript.

B.R.

Foto: Danilo Novović

kud duga