Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

UŽAS: Ruska penzionerka ubila i pojela najmanje 13-toro ljudi

tamara-samsova

Tamara Samsova

 

Penzionerka iz Rusije Tamara Samsova uhapšena je zbog sumnje da je ubila 78-godišnju komšinicu, čije je tijelo pronađeno u komadima, u obližnjoj bari. Policija sada sumnja da je odgovorna za desetak ubistava te da je svoje žrtve – pojela.

Pretragom njenog stana pronađen je dnevnik u kojem je 68-godišnjakinja opisala ubistva. Policija već istražuje smrt 13 osoba, ali ta bi brojka mogla biti znatno veća. Samsovu terete da je ubila, raskomadala i pojela svoje žrtve.

-Kriva sam i zaslužujem da budem kažnjena- izjavila je pred sutkinjom kojoj je priznala odgovornost za 11 ubistava.

Uhapšena je nakon što ju je ulična nadzorna kamera snimila kako vuče tijelo svoje poslijednje žrtve. Ostatke raskomadanog tijela, torzo, jednu nogu i ruku, vukla je u crnoj vreći koju je potom bacila u obližnju baru. Nekoliko dana kasnije, policija je ostatke nesretne žrtve tamo i pronašla.

tamara-samsova2

HAPŠENJE: Još se ne zna koliko je ubistava počinila

U dnevniku koji je policija zaplijenila, starica je navodno napisala: “Ubila sam svog potstanara Volođu. Raskomadala sam ga na komade, sa nožem u kadi. Dijelove tijela sam stavila u vreće za smeće i pobacala ih diljem Fruzenskija”, prenosi Independent.

Ostali zapisi u dnevniku odnosili su se na svakodnevicu, poput ispijanja kafe i trivijalnih razgovora sa komšijama.

Svi detalji ubistava još nisu poznati. Policija trenutno istražuje koje je žrtve Tamara Samsova pojela, a koje nije. Naime, obdukcijski nalazi ostataka tijela koja su do sada pronađena ukazuju kako je ubica svojim žrtvama vadio unutrašnje organe. Svima, pa i posljednjoj žrtvi u nizu, nedostajala je jetra.

Foto: YouTube screenshot

Izvor: Net.hr