Porto Novi
PREPORUKA ZANIMLJIVOSTI

INTERNET HIT: Prepiska studenta i profesora nasmijala svijet

 

bored-at-computer-with-borderPrepiska studenta i profesora postala je pravi hit na internetu – na Reditu je za tri dana imala 1,877,549 pregleda i 1.692 komentara.

Jedne noći nakon pijančenja američki student Patrik Dejvidson poslao je poruku profesoru Martinu koja je glasila:

– Gospodine Martin, samo da Vam javim da ste sjajan lik i da mi je žao što ste ćelavi. Lol Ako želite, mogu Vas povezati sa djevojkom koja će Vam pomoći da Vam kosa izraste… Takođe, samo sam htio da Vas pitam da mi produžite rok za predavanje sastava. Stvarno sam mortus večeras i biću strašno bolestan sjutra. Samo tako nastavite. Ponovo sam zaboravio da uradim domaći. Volim Vas i vidimo se u ponedjeljak…

Stigao je i neočekivan odgovor od profesora Martina.

– Patriče, čini se da ste imali sjajnu noć. Produžiću Vam rok za podnošenje sastava do srijede, 23:59 sati. Mora biti podnijet na adresu … Molim Vas, pogledajte moj studentski program za informaciju kako da podnesete esej. Hvala na brizi za moju ćelavu kosu. Mojoj supruzi se dopada, a ne daju mu toliku platu da bih mogao da ugradim implante. Nego, što ste to pili sinoć? Sljedeći put kada mi budete slali poruku želim bocu toga što ste pili tako da ne moram da se prisjećam što ste mi napisali – napisao je Martin.

B.R.

Foto: marsdenassociates.com