Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

M:TEL: Najpovoljniji prepaid paket za turiste

mtel 12– Od sada prepaid korisnici mogu da kupe telefon Samsung 1200ii m:go turist prepaid paket (sa 1 eura kredita) po cijeni od samo 11,90 eura – saopšteno je iz kompanije m:tel.

Uz prepaid paket m:go turist korisnici dobijaju 1 euro kredita, 100 SMS poruka za slanje ka inostranim mrežama u narednih sedam dana, kao i tri dana besplatnog Interneta (i to 500MB po max brzini).
Za korišćenje ovih benefita potrebno je izvršiti aktivaciju slanjem poruke turist na broj 14555 ili putem menija *105#.
Dodatna mogućnost m:go turist paketa je 50% popusta za pozive prema inostranim mrežama. Pod inostranim mrežama za slanje 100 besplatnih SMS poruka i duplo jeftinije pozive podrazumijevaju se mreže svih operatora iz Srbije, Albanije, Mađarske, Bugarske, Hrvatske, Makedonije, Rumunije, BiH i Rusije. Ovu povoljnost korisnici mogu da aktiviraju putem menija *105#.
Uz svaku narednu dopunu (izvršenu do 30. septembra), korisnik dobija još tri dana besplatnog Interneta – 150 MB.
Besplatnih 150 MB Internet saobraćaja korisnik dobija u ponoć na dan kada je izvršio dopunu, a dopunjeni iznos slobodno troši.
Promotivna ponuda važi do 30. septembra.
Više informacija o akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, na korporativnom sajtu www.mtel.me, kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.