DRUŠTVO PREPORUKA

CRNA GORA: Tivat domaćin prvog polufinala Jadranskih igara

jadranske igre

Foto: Vijesti.me

Šesta sezona ,,Jadranskih igara” stigla je i u Crnu Goru, gdje će se održati službeno takmičenje ove ljetnje manifestacije za crnogorske ekipe.

Prvi grad koji će ugostiti igre je Tivat, gdje je večeras na gradskoj rivi Pine, na rasporedu prvo polufinale ,,Jadranskih igara Crna Gora 2015”.

Nakon uspješnog nastupa ekipe “Galioti” iz Tivta na prošlogodišnjem velikom Međunarodnom finalu u Biogradu u Hrvatskoj, sportsko-zabavna manifestacija poznatija pod nazivom ,,Jadranske igre” ove godine dolazi u grad još uvijek aktuelnih prvaka Crne Gore.

Osim po odličnom društvu, tivatski “Galioti” su lani u Biogradu zapamćeni po rekordu u letećem vaterpolu kojeg su postavili, a koji iznosi 225 poena.

U organizaciji Opštine Tivat i agencije ,,Adria events”, te uz podršku sponzora Turističke organizacije Opštine Tivat i ,,Brand New Tivat”, prvo polufinale “Jadranskih igara Crna Gora 2015”. održaće se u sjutra veče na Pinama sa početkom u 19.30 sati.

Na igrama će nastupiti ekipe iz Tivta kao i jedna ekipa iz Kotora.

-,,Jadranske igre” u Tivtu velika su uvertira u ono što je pred nama, a to je crnogorsko finale ,,Jadranskih igara 2015” u Herceg Novom gdje ćemo saznati ime crnogorskog predstavnika za međunarodni dio takmičenja na kojem će ove godine nastupiti čak 12 zemalja iz regije. Prema onome što su dosada pokazali, tivatske su ekipe veliki favoriti u Crnoj Gori te je, nesumnjivo, da će se i ove godine boriti kako bi pobijedili i ponovo predstavljali svoj grad i svoju zemlju u Međunarodnom polufinalu u Rijeci koje je na rasporedu u septembru- kazala je danas tim povodom Ines Brežnjak iz PR tima ,,Jadranskih igara”.

Izvor: Vijesti.me