PREPORUKA SPORT

VUKAŠIN POLEKSIĆ POTPISAO UGOVOR SA SUTJESKOM: Uvijek je postojala želja da se vratim

vukasin poleksicsutjeskaGolman crnogorske reprezentacije, Nikšićanin Vukašin Poleksić potpisao je jednogodišnji ugovor sa klubom iz kojeg je potekao i za koji je igrao u sezonama 1999-2003 i 2005-2006 – Sutjeskom.

Pitali smo ga kakav je osjećaj nakon toliko godina provedenih u inostranstvu vratiti se u klub i biti u prilici da brani gol pred domaćim navijačima.

– Pa, sigurno da je poslije 13-14 godina provedenih u inostranstvu uvijek postojala želja da se jednog dana vratim u klub. Evo, sada se konačno to desilo. Potpisao sam ugovor sa Sutjeskom na obostrano zadovoljstvo – rekao je Poleksić za MNE magazin u telefonskom razgovoru neposredno nakon potpisivanja.

vukasin poleksic sutjeska

Prvi put u novoj sezoni staće na gol Sutjeske već u subotu, kada u 17.30 sati počinje utakmica protiv Mladosti.

– Dosta je podmlađena ekipa. Dobiće šansu neki mladi igrači tako da je cilj, na neki način, da se izbori Evropa i da se afirmišu mladi igrači. Nadam se da ću im pomoći u tome – rekao je Poleksić.

Vukašin Poleksić u karijeri branio je gol Sutjeske, Čelika, Lećea, Tatabanje, Debrecina, Kečkemeta, Pečuja, a golman je crnogorske reprezentacije od 2007. godine.

B.R.

Foto: Privatna arhiva