MODA PREPORUKA

MODA: Cipele koje svaka žena treba da ima

Žene jednostavno vole cipele. Neke su opsjednute novim cipelama i treba im dodatna soba u koju bi ih smjestile. Druge su možda malo skromnije, ali svima je jedno zajedničko – moraju posjedovati bar nekoliko pari. Dame znaju da su kvalitetne cipele jedna od najboljih investicija u koju mogu da ulože kada su u pitanju odjevni komadi. Mi vam predstavljamo nekoliko pari koje svaka žena mora posjedovati za različite prilike. Pogledajte.

Kratke čizmice

Odlično se kombinuju sa suknjom, šortsem, uskim farmerkama ili helankama.

kratke cizme

Špic sandale

Špic sandale su ponovo u modi. Naime, oduvijek su bile svojevrsni simbol ženstvenosti jer pružju seksi i elegantan izgled, a istovremeno i izdužuju nogu. One savršeno pristaju na uski džins, kao i uz pantalone dužine 7/8 uz koje su pun pogodak za dnevnu varijantu.

salonke

Klasične nude sandale

Bez sumnje, klasične potpetice dobrog kvaliteta u nude boji su jedna od najvrijednijih stavki koju svaka žena može imati. Cipele sa otvorenim prstima u boji kože su model koji izgleda dobro sa bilo kojom vrstom odjeće.

sandale nude

Crne salonke

Klasične kožne crne salonke su komad obuće koji svaka žena treba da ima u svom ormaru jer mogu spasiti apsolutno svaku kombinaciju.

crne salonke slika

Baletanke

Dobre baletanke su nužne, one su kombinacija udobnosti i stila. Opredijelite se za svijetle i upečatljive boje ili čak leopard šaru. Učinte vaša stopala srećnim kupite jedan par udobnih baletanki.

bletankice

Baletanke u špic

Ženstvene su i seksi, a u njima ćete privuću pažnju, gdje god da se pojavite.

baletanke

Mokasine

Otmena ležernost mokasina je njihova najveća prednost, idealne su uz farmerke, haljine, pantalone od različitih materijala.

mokasine

Patike

Najbolje se kombinuju uz džins i bijelu majicu, idealne su za laganu šetnju po gradu.

patike

Izvor: Cosmopolitan.rs

Foto: Pinterest