Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

AKTUELNO: Transformersi putuju u Zagreb

transformersi

telegraf.rs

Danilo Baletić, autor podgoričkih transformersa najavio je da će njihova sljedeća stanica sredinom avgusta, nakon Beograda, biti Zagreb, Trg bana Jelačića. Nada se da će ih predstaviti i u Francuskoj, Sloveniji i Austriji.

-Bio sam za to da treća stanica za transformerse bude Hrvatska. Moja menadžerka Maja Grubišina i ja obratili smo se upravi Zagreba i oni su to evropski prihvatili -rekao je Baletić za Pobjedu.

On je istakao da će se transformersima priključiti još jedan član. Odlučio je da svaki grad u kojem bude izložba dobije po jednog novog transformersa.

-Nijesam počeo još da radim nove, ali do tada će biti gotovi- istakao je on.

Transformersi, koji su 7. juna izloženi na Trgu Republike u Beogradu, u ponedjeljak, 20. jula biće premješteni na Adu Ciganliju, kao atrakcija.

On je dodao da je u Beogradu izložba protekla odlično i da nije bilo negativnih komentara.

-Prezadovoljan sam kako su ih ljudi prihvatili. Jedino me malo razočaralo što su transformersu Leksu ukrali mač. Poslije Zagreba ću nastaviti turneju, imam u planu Sloveniju i Austriju. Cilj je da transformersi dođu i do Pariza a, kako smo krenuli, to će biti i ostvareno- kazao je Danilo Baletić.

On je rekao kako još nije siguran da li će se transformersi vratiti u Podgorcu, ali se iskreno nada da će se i to desiti.