Porto Novi
ENGLISH SLAJDER

SEA DANCE FESTIVAL: Nezapamćena euforija pratila nastup grupe ,,The Prodigy”

11753679_821253761315264_7229792322125967148_n
Prvi dan najboljeg evropskog festivala srednje veličine ,,Sea dance”-a na budvanskoj plaži Jaz na pravi je način nastavio slavlje povodom 15 godina ,,Exita”.

Izbor je bio raznovrstan – od nikšićkih rokera ,,Punkreas”-a, beogradskog rege-dab-eksperimental ,,Hornsman Coyote & Soulcraft”-a, do elektronik-rok engleskog sastava ,,Modestep”, elektronike ,,The Prodigy”-ja pa sve do još jednog elektronskog sastava, ovoga puta holandskog, ,,Noisie”.

Publika je cijelo vrijeme plesala i pjevala, a euforiju kakva do sada nije viđena u Budvi izazvao je nastup sastava ,,The Prodigy”. Podigli su Liam i Kit cijelu publiku na noge, a nije ostala ravnodušna ni ona u VIP loži.

Šutke, skakanje, pjevanje od prvog do posljednjeg takta svih posjetilaca svake pjesme obilježili su nastup sastava ,,The Prodigy”. Detalj koji pokazuje koliko su to bile nestvarne scene jeste kada se sa bine čulo ,,get down” (dolje), na što je cijela publika čučnula. ,,Now, jump!” (sada skačite), začuo se opet glas, čemu su se svi rado odazvali i počeli da skaču.
– Ovo je prvi put da smo ovdje! Bili ste sjajni! Nadamo se da ćemo doći ponovo – rekli su na kraju koncerta ,,The Prodigy”.
Vrijeme pred njihov nastup bilo je ispunjeno plavim i bijelim balonima koji su obasjali nebo, velikim vatrometom, svijetlećim dronom i dimom.
B.R.


Foto: Facebook