Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

LUKA VOJVODIĆ (,,HIGHWAY TRIO“): Nadam se skorom potpisivanju ugovora sa ,,Menartom“

11667389_1420000811662672_3916312530299603518_n

Marko, Petar i Luka sa prijateljima iz ,,Iks faktora” Amelom, Bobijem i Ivom 13. jula u Budvi

Jedini crnogorski predstavnik u superfinalu ,,Iks faktora Adrije“, sastav ,,Highway trio“, nastupio je 13. jula na Trgu slikara u Budvi. Koncert je održan povodom Dana državnosti.

Trojac se sa pridruženim basistom Batrićem Krvavcem i bubnjarom Lukom Lazovićem predstavio sjajnom, energičnom rokenrol svirkom i već sad, sudeći po reakciji publike, prepoznatljivim autorskim numerama.

Nakon nastupa momci su bili odlično raspoloženi, pa smijeha nije nedostajalo.

Ipak, uspjeli smo da uhvatimo i malo ozbiljnih trenutaka, pa smo tako od Luke Vojvodića saznali da ono što se promijenilo nakon ,,Iks faktora“ jeste da su počeli da intenzivnije pišu autorske pjesme, rade na sebi i, kako kaže,  poštuju ljude koji ih slušaju.

– A to sad koliko smo slavni, ne obraćam preveliku pažnju na to. Više se trudim da naš rad izađe na vidjelo – kazao je Vojvodić.

Saznali smo i nove planove.

– Pišemo autorske pjesme. Zvali su nas  iz ,,Menarta“ koji je predstavnik ,,Sony music“-a u Hrvatskoj da potpišemo ugovor. Očekujem da ćemo ga potpisati. Moguća je i neka dalja saradnja. Nadam se da ćemo napraviti prvi album – istakao je Vojvodić.

B.R.

Foto: Facebook