SLAJDER SPORT

KATARINA BULATOVIĆ: Prioritet za narednu sezonu su Olimpijske igre

Zavod-za-udzbenike_Katarina-BulatovicRukometašica Katarina Bulatović promoterka je projekta  ,,Naše sveske“ i njen lik krasi stranice svesaka za narednu školsku godinu.

Vrijeme za čitaoce MNE magazina izdvojila je na koktelu priređenom nakon konferencije za novinare posvećene upravo ovom projektu. Pričali smo o idolima, idealnom odmoru i planovima za narednu sezonu.

– Imala sam idola koji nažalost nije bio iz moje zemlje. To je bio čovjek koji je igrao donedavno rukomet, Olafur Stefanson – počinje našu priču Bulatović.

Ona je istakla da joj je drago što će konačno rukometaši i ostali sportisti biti primjer nekim mladim talentima,  djeci koja dolaze i koja se  bave sportom.

Kaže da tokom profesionalne karijere nije imala pretjerano vremena za odmor.

– Volim  da putujem i da obiđem druge zemlje i druge kulture, tako da to je za mene idealan odmor – da otputujem u neku drugu zemlju, upoznam neke druge ljude, kulture – istakla je naša sagovornica.

Prioritet za narednu sezonu je plasman na Olimpijske igre.

– Imamo početak Lige šampiona u oktobru, zatim je svjetsko prvenstvo u decembru sa reprezentacijom. Trudićemo se da ostvarimo što bolji rezultat da bi se kvalifikovali za Olimpijske igre, što nam je stvarno jedan od najvećih ciljeva sada – rekla je Bulatović.

B.R.

Foto: B. Šekularac