Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

SEA DANCE: Večeras promotivna žurka u Baru

SDF Main StageNakon sjajne žurke i odličnog provoda sinoć pod otvorenim nebom diskotekte Top Hill, uz nastup holandskog DJ-a Sandera Van Doorna, večeras se karavan promotvinih žurki drugog izdanja Sea Dance festivala seli u Bar, u Ghost Ride Mala Playa. Za pultom će se naći crnogorski DJ-evi ArtemBrovko aka Lifeislove i Marek Tripkowsky.
I to nije sve! Na samo dan pred početak najboljeg evropskog festivala, 14. jula, organizatori ,,Sea dance festivala” opet su zakazali druženje u diskoteci Top Hill uz američkog DJ-a i producenta Borgeous-a, koji je sa svojim prepoznatljivim i provokativnim zvukom uzdrmao eletronsku muzičku scenu. Njegov do sada najveći hit ,,Tsunami”, nakon premijernog strimovanja u radio emisiji čuvenog Peta Tonga, ubrzo je proglašen najboljom numerom u 2013. godini, kotirajući se visoko na svim svjetskim listama elektronske muzike, uključujući i prvo mjesto na poznatoj britanskoj Top 40 UK.
Četiri dana do početka drugog Sea Dance festivala
Ostalo je još četiri dana pred zvanično otvaranje festivalskih kapija drugog izdanja Sea Dance festivala, koji će od 15. do 18. jula biti održan na najljepšoj plaži Evrope, Jazu. Najbolji provod tokom četiri dana i četiri festivalske noći otvoriće svojim eksluzivnim nastupom najtraženiji svjetski elektronski sastav The Prodigy. Pored njih, na više od sedam festivalskih bina nastupiće neka od najpoznatijih imena svjetske muzičke scene, među kojima su nekadašnja članica sastava Moloko, Roisin Murphy, drum'n'base svjetska atrakcija Rudimental DJ set, sjajni britanski duo Sigma, najpopularniji balkanski sastav Dubioza kolektiv i drugi.
Ulaznice
Komplet ulaznica za sva četiri dana festivala može se kupiti po novoj cijeni od 49,99 eura, što je 30% popusta u odnosu na redovnu cijenu ulaznice. Kontigent ulaznica po ovoj cijeni je ograničen.
U prodaji je i ograničen broj dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama, sa 35% popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava The Prodigy, iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19,99 eura.
U prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživaće u pogodnostima u vidu posebnog pulta za zamjenu narukvica, kao i pristupa VIP Terasi, VIP odjeljku iznad mejn stejdža i VIP odjeljku Dance Paradise bine. Cijena jednodnevne VIP ulaznice je 100 eura, dok VIP Gold paket ulaznica za sva četiri dana iznosi 200 eura.