MODA PREPORUKA

NOVOSTI IZ AGENCIJE ,,NATIONAL STYLE”: Nataša u Indiji, Milica u Kini, Anđela u Turskoj, Slađana u Italiji

Nina-Stanisic_1

Nina Stanišić

Vlasnica modne agencije ,,National style” Nina Stanišić-Karaklić sa svojim manekenkama snimala je u ponedjeljak veče kadrove za sitkom Milorada Milinovića ,,Dojč kafe“.

Stanišić-Karaklić ističe da manekenke njene agencije imaju dosta ponuda za reklame i snimanja tokom ljeta u Crnoj Gori i inostranstvu.

– Najviše ponuda imaju iz Kine, Indije, Japana, Italije, Turske, sa Tajlanda. Takođe, imamo više licenci za svjetske izbore za Miss, tako da djevojke idu vani, uvijek ima posla. Uz ljepotu, presudna je ozbiljnost u poslu, profesionalnost, fotogeničnost, istrajnost, vaspitanje i znanje jezika – kaže Stanišić-Karaklić.

Dokaz da djevojke iz agencije ,,National style” vrijedno rade su i Nataša Milosavljević, Milica Vučinić, Slađana Ničić i Anđela Aković.

– Ovih dana  Nataša Milosavljević iz Herceg Novog boravi u Indiji već treći put, gdje uspješno radi kampanje za tamošnje poznate brendove. Milica Vučinić se, po  četvrti put, sprema  za Kinu, gdje takođe uspješno radi za brendove poput H&M, ,,Vogue”, ,,Elle”, ,,Victoria Secret” i druge. Poslije tri mjeseca boravka tamo predstavljaće Crnu Goru na svjetskom takmičenju Miss Model of the World u Kini – otkriva naša sagovornica.

Slađana Ničić, kako ističe Stanišić-Karaklić, ima ponudu za Milano. Već je radila u Kini (Šangaj, Peking, Čengdu) i Italiji (Milano).

– Anđela Aković iz Berana upravo se vratila sa Tamarom Milošević iz Beograda gdje su se takmičile za Number 1 Miss Model of the World. Anđela ovih dana takođe putuje za Tursku, gdje će predstavljati Crnu Goru na takmičenju Miss Exclusive of the World – rekla je Stanišić-Karaklić.

B.R.

Foto: B. Šekularac