Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

VIDEO: Pogledajte kako trogodišnji Jovan Aleksić pjeva ,,Perperovu” pjesmu

Večeras će u 20 sati biti održano finale muzičkog takmičenja ,,Pinkove zvezdice”. Jedini učesnik iz Crne Gore je Jovan Aleksić. Njegova tetka  podsjetila je svoje prijatelje na ,,Fejsbuku” kako je izgledao jedan Jovanov nastup koji je priredio u domu ispred televizora kada je bio mlađi. Mlađani Aleksić uz gitaru pjeva ,,Perperovu” pjesmu ,,Golub za 086”.
-Nekada davno smo samo mi uživali dok nas je zabavljao, a sada svi zajedno možemo da uživamo u njegovoj harizmatičnosti, njegovom glasu i njegovim nastupima.Ukoliko vam prija njegov glas i smatrate da je on poseban, pošaljite bar jednu poruku za njega. Njemu bi to mnogo značilo a i svima nama koji ga neizmerno volimo – napisala je Jovanova tetka.

Nekada davno smo samo mi uživali dok nas je zabavljao, a sada svi zajedno možemo da uživamo u njegovoj harizmatičnosti, njegovom glasu i njegovim nastupima.Ukoliko vam prija njegov glas i smatrate da je on poseban, pošaljite bar jednu poruku za njega. Njemu bi to mnogo značilo a i svima nama koji ga neizmerno volimo <3Iz SRB 10 na 3010Iz CG 10 na 14664Iz BiH 091 514402 Svi zajedno……za Jovanovu pobedu <3 <3 <3(Jovan peva pesmu Perpera 🙂 🙂 🙂 )

Posted by Tetka Rajka Marovic on Saturday, 4 July 2015
B.R.

Video: Facebook