Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

ZAVRŠNO VEČE SUNČANIH SKALA: Publika uživala u hitovima afirmisanih pjevača

karin

Karin Soiref

Publika na Kanli kuli na zatvaranju festivala ,,Sunčane skale” u Herceg Novom uživala je u hitovima afirmisanih izvođača.

Veče je otvorila pobjednica ,,Novih zvijezda” Karin Soiref numerom ,,Sing my song”. Zatim su na scenu stupili Pamela Ramljak koja je otpjevala numeru ,,Ispod kože”, Nikola Rokvić, koji je danas proslavio 30 rođendan, pjevao je ,,Našao sam te”, ,,Magazin” se predstavio numerom ,,Doktore”, a Bojan Delić i Igor Cukrov pjesmom ,,Kraj mene si ti”. Anabela je pjevala numeru ,,Preventiva”, a potom se publici predstavio gost iz Azerbejdžana Adalet Šukurov. Bojana Stamenov otpjevala je evrovizijsku numeru ,,Beauty never lies”, ,,Tropico band” ,,Šta ću ja tebi”, a Elena Risteska pjevala je numeru ,,Doživotno”. Anita Popović i Zele Lepovača predstavili su se duetom ,,Marija, Danijela Martinović zapjevala je numeru ,,Doživotno”, a Kiki Lesendrić predstavio se singlom ,,Idi” koji je nedavno objavljen. Marina Visković pjevala je numeru ,,Kavez”, dok su se Tonči Huljić i ,,Madre Badessa” predstavili simpatičnom pjesmom ,,Nisam papak”. Sanja Doležal i Vladimir Kočiš Zec otpjevali su numeru ,,Emotivna prijetnja”. Jelena Tomašević predstavila se numerom sa istoimenog albuma koji je objavljen u ponedjeljak ,,Ime moje”. Saša Kovačević otpjevao je ,,Gde smo moja ljubavi”. Vana se publici predstavila numerom ,,Probaj”, a Petar Grašo pjesmom ,,Moje zlato”. Marija Šerifović i Adil otpjevali su ,,Ne spominji ljubav”.
Ovogodišnji predstavnik Crne Gore na ,,Pjesmi Evrovizije” i muzičar koji je upravo sa tog takmičenja izašao kao najbolje plasirani predstavnik naše zemlje Nenad Knežević Knez otpjevao je pjesmu ,,Adio” i njome zatvorio festival ,,Sunčane skale”.

Publika je bila na nogama, držala ritam rukama, plesala i pjevala uz Kneza. Gromoglasan aplauz za kraj.

B.R.

Foto: suncaneskale.org