Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

VIDEO: Novi spot grupe ,,Perper”

city_grove_PERPER

Cetinjska grupa ,,Perper” objavila je večeras na službenom ,,You tube” kanalu spot za pjesmu ,,Niz tvoja leđa” za koju je jedan dio kadrova snimljeni uživo 21. maja na koncertu povodom  otvaranja ,,Hard rock cafe”-a i festivala ,,City Groove” na Dan državnosti u Podgorici.

This slideshow requires JavaScript.

Video su snimili Toni i Danilo Pendo.
Ovo je prvi singl grupe ,,Perper” nakon sedam godina. Posljednji album ,,Tragovi” objavili su u decembru 2008.

Na konferenciji za novinare održanoj večeras u Hard rok kafeu u Podgorici povodom predstavljanja spota Aleksandar Radunović je rekao:

– Mi smo prije sedam godina počeli da radimo ovu pjesmu i dvije godine polako i pomalo smo radili na njoj. Prije pet godina smo batalili. Onda smo opet počeli poslije godinu i evo sad  je tu, snimljena. Na Zapadu ljudi uzimaju ogromne pare od muzike. Rade opušteno, uglavnom iz ljubavi, ne razmišljaju o tome da li da idu na ovaj festival ili onaj. Kad misle da imaju nešto da kažu oni naprave pjesmu. S ,,Perperom“ je potpuno druga stvar. Ja ne znam jesmo li mi ikad živjeli od muzike. Vjerovatno niko nikad. Tako da je ovo uglavnom hobi. Mi uglavnom radimo kad mislimo da imamo nešto da kažemo, jer niti živimo od ovoga niti mislimo da možemo živjet od ovoga u Crnoj Gori. Jedini motiv koji nas ćera da snimamo pjesme je ljubav prema muzici.Perper
Zahvalio je ,,Montenegro erlajnsu“ i ,,Hard rok kafeu“, kao i Draganu Bulajiću na pomoći pri realizaciji spota. Nikola Radunović je rekao  da nije ljubitelj spotova.
– Mislim da sve one prave pjesme, da je normalnije vrijeme, ne bi ni trebale da imaju spotove, ali danas se doživljava da pjesma za koju nije snimljen spot faktički ni ne postoji – kazao je Nikola Radunović.

Maja Stojanović i Marko Vujić glavni su glumci u spotu. Ilija Kaluđerović je radio scenografiju. Goran Antović je miksao pjesmu i radio produkciju.
Predstavljanju spota su prisustovali Slaven Knezović, Šukrija Žuti Serhatlić, Božo Bulatović, Ivan Maksimović, Zoran Marković Zonjo sa suprugom Darinkom, Milena Đergović, Daliborka Pejović, članovi grupe ,,Jesenjin“ Igor Perović i Slaven Ivanović i drugi.


B.R.
Foto: B. Šekularac