ART PREPORUKA

POZIV KIC-A I DODESTA BICIKLISTIMA: Učestvujte u predstavi ,,Prometej – pokušaj svjetlosti”

podgoicko_kulturno_ljetoPovodom jubileja 40 godina postojanja DODEST-a, KIC ,,Budo Tomović” i pozorište DODEST pozvali su bicikliste da se do 22. juna jave u KIC i ostave broj telefona ako žele da učestvuju u predstavi Slobodana Milatovića ,,Prometej – pokušaj svjetlosti”.

Predstava će biti izvedena 24. juna u 21 sat u KIC-u ,,Budo Tomović” u okviru ,,Podgoričkog ljeta 2015”, a biciklisti će biti aktivni učesnici dijela posvećenog predstavi ,,Muzej biciklističkog ustanka u Crnoj Gori”.

Manifestacija ,,Podgoričko ljeto 2015” počinje u nedjelju 21. juna. Na otvaranju biće priređen koncert primadone beogradske opere, sopranistkinje Vjere Miranović Mikić uz pratnju pijaniste Milivoja Veljića. Nastup će biti održan u 21 sat u koncertnoj sali škole za muziku i balet ,,Vasa Pavić”.

Pokrovitelj Manifestacije je Glavni grad Podgorica – Sekretarijat za kulturu i sport, a program je realizovan u saradnji JU Muzeji i galerije Podgorice, JU KIC „Budo Tomović“, JU Gradsko pozorište, JU Narodna biblioteka „Radosav Ljumović“, JU KIC „Malesija“ Tuzi i JU KIC „Zeta“ Golubovci.

B.R.

kud duga