ZANIMLJIVOSTI

POSAO: Kako možete zaraditi 40.000 eura za godinu dana

Britanski online servis za prodaju lakova za nokte Nailbox traži ljude koji će godinu dana lakirati nokte i testirati lakove koje prodaju, a za 50 recenzija mjesečno, odnosno 600 recenzija godišnje spremni su da plate i do 40 hiljada eura, prenosi Kurir.

lak

Osobe koje budu zaposlene mjesečno će dobijati kutiju s lakovima koje treba testirati i fotografisati. Osim klasičnih lakova, obavljaće se i testiranja s lakovima za gornji sloj i dužu postojanost, baznim lakovima, tretmanima za nokte i sličnim proizvodima.

-Tražimo osobe koje su generalno zainteresovane za uređenje noktiju, imaju kritičko oko, prate modne trendove i imaju tendenciju da budu trendseteri, imalu lijepo njegovane ruke i nokte i razumiju osnove fotografije – stoji u oglasu.

U oglasu je navedeno da bi ljudi, koji se jave na testiranje, trebalo da izbjegavaju fizički rad i obavljanje kućnih poslova koji bi mogli da oštete njihove nokte.

Svi zainteresovani za ovaj posao moraju da budu punoljetni, da ostave svoje lične podatke i kratko motivaciono pismo u kom objašnjavaju zašto baš oni zaslužuju da dobiju ovaj posao.

Ovdje možete da se prijavite : http://www.nailbox.co.uk/careers.html