Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

NIKOLA GRBIĆ: Lopovi mu ukrali džip ,,rendž rover”

Selektoru odbojkaške reprezentacije Srbije Nikoli Grbiću juče je u Beogradu ukraden džip ,,rendž rover”. Nedavno su njegovu suprugu Stanislavu odžeparili, a još nije poznato ni ko mu je u januaru ove godine upao u kuću i odnio vrijedne stvari.

2014.05.14 Conferenza Stampa SIR Safety Perugia Nikola Grbic

foto:volleyfoto.it

Kako „Blic“ saznaje, džip Nikole Grbića ukraden je ispred njihove porodične kuće u beogradskoj opštini Savski venac.

– Nikoli je ukraden džip marke „rendž rover“, a to nije prvi put da ima problema sa lopovima. U januaru ove godine, samo mjesec dana prije nego što je postao selektor reprezentacije, obijena mu je kuća, a njegovoj supruzi su lopovi prije nekoliko dana ukrali novčanik! Zbog svega toga, Nikola je veoma uznemiren. Nije mu lako da se koncentriše na posao usred ovakve pljačkaške pomame – rekao je za „Blic“ izvor blizak Grbićima.
Proslavljeni odbojkaš je za „Blic“ potvrdio ove nezvanične informacije, ali nije detaljnije komentarisao pljačke.

– Sve potrebne papire, izjave i prijave predao sam policiji Savskog venca. Sve ostalo prepuštam njima i vjerujem da će riješiti slučaj – rekao je Grbić.

Krađa Grbićevog „rendž rovera“ samo je jedna u nizu krađa luksuznih automobila, pogotovo džipova, u prijestonici Srbije. Policija intenzivno radi na prekidanju ovog talasa krađa.

U Beogradu većina ukradenih vozila završi rasturena u djelove, a preprodaja se događa gotovo isključivo kod skupljeg programa, odnosno luksuznijih vozila. Za njih se, kada ostaju u zemlji, prave falš papiri, mijenjaju brojevi šasija i tablice, ponovo se radi lažno carinjenje kako bi se vozilo prijavilo kao da je uvezeno. Tek tako sređen automobil sa novim papirima se nudi kupcima. (Blic)