DRUŠTVO PREPORUKA

OTVORENI BAZENI U SC ,,MORAČA”: Juče prodato 460 dnevnih i četiri mjesečne ulaznice

Bazeni
– Juče su otvoreni bazeni u Sportskom centru ,,Morača“ i  prvog dana prodato je 460 ulaznica i četiri mjesečne ulaznice. Ima već 27 prijavljenih polaznika za vaterpolo škole – kazala je za MNE magazin PR Javne ustanove ,,Sportski objekti“ Snežanu Sekulić.
Ona je navela da je i danas  posjeta na istom nivou, a sjutra se očekuje gužva na velikom bazenu, jer su dvije firme rezervisale po sto ulaznica.
Snežana Sekulić kaže da je laboratorijski nalaz vode u bazenima u Sportskom centru ,,Morača“  koji je uradio Ekotoksikološki zavod  uredan po pitanju svih segmenata.
Podsjetimo, dnevne ulaznice za olimpijski bazen za prijepodnevnu smjenu su 2,50 eura, a popodnevnu 3,00, iznajmljivanje ležaljki i suncobrana košta po 1,00 euro. I ove sezone će raditi rekreativna škola plivanja i vaterpola. Mjesečne karte koštaju od 50 eura za veliki bazen za prijepodnevnu smjenu, a za popodnevnu smjenu cijena je 60 eura. Odobren je i besplatan ulaz na veliki bazen djeci do pet godina, a omogućena je i kupovina mjesečne ulaznice za cjelodnevno korišćenje velikog bazena po cijeni od 70 eura u terminima: od 08 do 12 sati i od 14 do 19 sati.
Takođe, u ponudi su i mjesečne ulaznice za mali bazen po cijeni od 100 eura u terminima od 07 do 09 i od 12 do 17, jer su termini od 17 do 18 sati, određenim danima, rezervisani za invalidna i lica sa posebnim potrebama.
B.R.

Foto: B. Šekularac