Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

NAJNOVIJE VIJESTI: Ronioci pronašli tijelo Stefana Ilića

djecak nestaliRonioci Žandarmerije pronašli su tijelo dečaka, koje je identifikovan kao nestali Stefan Ilić (12), saznaje ,,Blic”.
Tijelo je nađeno 500 metara od njegove kuće, u rijeci Karaš. U medijima se pojavila informacija da je tijelo dječaka pronašao  mještanin Jovo Grujić kada je krenuo na pecanje.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je, ranije danas, rekao da pronalazak tijela Stefana Ilića ukazuje na to da je malo vjerovatno da je otmice, na koju se sumnjalo, uopšte bilo.

Prema njegovim riječima, ono što otežava istragu jeste to što je jedini očevidac, devetogodišnji brat Stefana Ilića, koji je naveo da su tri čovjeka u tamnom automobilu oteli dječaka.

– To je odvuklo istragu na jednu stranu. Naravno da nijesmo isključivali i druge mogućnosti, ali pronalazak tijela ukazuje da je malo vjerovatno da je te opcije uopšte bilo – naveo je Stefanović na vanrednoj konferenciji za medije.

Podsjećamo, Stefan Ilić je nestao u subotu i od tada ga traži policija, dok su ronioci pretraživali tok rečice Karaš koja protiče pored Banatske Subotice.

 

Izvor: Blic