MODA SLAJDER

VEČE MODE I VINA: Sinoć u Budvi otvoren multi brend šop ,,Blue Moon”

Blue Moon

Detalj sa otvaranja

Sinoć je u Budvi na platou ispred hotela ,,Mogren”, u okviru manifestacije ,,Veče mode i vina” otvoren multi-brend šop ,,Blue Moon”. U  okviru ovog šopa su zastupljene renomirane svjetske firme ,, Franklin & Marshall”, ,,Napapijri”, ,,Colmar”, ,,Trussardi jeans” i jedan od vodećih srpskih brendova ,,Exit”. Multi-brend šop  od 130 kvadrata koji je u vlasništvu  kompanije ,,Napa trade” iz Bara, presijecanjem vrpce otvorio je glumac Andrija Milošević.

– Od večeras  se u Crnoj Gori može kupiti kežual, sportska i elegantna odjeća, asesoari brendova ,,Franklin & Marshall”, ,,Napapijri”, ,,Colmar”, ,,Exit”, i ,,Trussardi jeans” čija nova kolekcija jesen-zima stiže 10. jula. ,,Franklin & Marshall” imaju širok spektar robe, kombinuju boje, stilove i tipično sportske i kežual linije sa italijanskim kvalitetom. Brend ,,Napapijri” sa zaštitnim znakom – norveškom zastavom, počeo se pojavljivati u urbanim segmentima industrije. Danas je poznata marka, sinonim za kvalitet i udobnost. ,,Exit” je potpuno orjentisan ka zadovoljenju potreba kupaca. Prate modne trendove i kreiraju garderobu koja se nosi sa ljubavlju i lakoćom – kazala je, predstavljajući brendove, Danijela Mujović.

Milan Tomović, vlasnik firme Napa trade zahvalio je svima koji su došli da podrže projekat ,,Blue Moon“ i kazao da je ovo prvi butik ,,Franklin & Marshall”-a u Crnoj Gori, ali da imaju plan da prošire mrežu i budu broj jedan na Balkanu.

Promoteri brenda ,,Franklin & Marshall” su rukometašica Katarina Bulatović, glumac i voditelj Andrija Milošević  i TV lice Sanja Marković.

Andrija-Milosevic

Andrija Milošević

Andrija Milošević večeras je nosio majicu brenda ,,Franklin & Marshall”.

– Sviđa mi se ovaj brend, garderoba i printovi  i  baš sam zadovoljan što sam na neki način napravio saradnju sa ,,Franklin & Marshall”. Oni imaju jedan vrlo profesionalan pristup poslu. Riječ je o fantastičnom  brendu  koji je sad dostupan kupcima i u Crnoj Gori – kazao je Milošević za MNE magazin.

On je istakao da voli kvalitetne i skupe stvari.

– U posljednje vrijeme sam modu zapostavio, ali sad se vraćam na staze stare slave – istakao je Milošević.

Rukometašica crnogorske reprezentacija i ,,Budućnosti” Katarina Bulatović smatra da je otvaranje radnje ovog brenda u Crnoj Gori lijepa vijest, samim tim što je jedina na Balkanu i da puno govori o tome koliko su Italijani zainteresovani za naše tržište.

kaca u majici brenda frenklin end marsal

Katarina Bulatović u majci ,,Franklin & Marshall”

 – Počeli smo saradnju na obostrano zadovoljstvo. Kada su mi poslali prvi put materijal da vidim o čemu se radi, kakva je to garderoba, učinila mi se prikladnom za svaki dan i da je od kvalitetnih materijala – rekla je Bulatović za MNE magazin.

Kaže da puno trenira, te da je njen modni odabir uglavnom džins i majica, opuštena varijanta, ali i da voli da obuče dugu haljinu ili suknju.

– Na terenu smo jedno, van terena nešto sasvim drugo. Volimo fino da se obučemo, tako da je bitno  šta nosimo –  rekla je Bulatović.

U okviru događaja, crnogorska kompanija ,,Plantaže” promovisala je najbolji crnogorski brend – vino.

This slideshow requires JavaScript.