Porto Novi
ENGLISH PREPORUKA

,,SEA DANCE”: Još danas traje akcija ,,4+1”

4+1 akcija do 12.junaJoš danas traje akcija ,,Sea dance” festivala (15-18. jul, Jaz) pod imenom ,,4+1”. Svi fanovi ovim su dobili još sedam dana da okupe ekipu za najbolji festivalski provod ovog ljeta i da uz kupljene četiri ulaznice za ,,Sea Dance” ili cijelu ,,Exit Avanturu”, petu dobiju na poklon.
Četvorodnevne promotivne ulaznice za ,,Sea Dance” koštaju 29.99 eura, što je ušteda od 60 odsto u odnosu na njihovu finalnu cijenu, dok je cijena ulaznice za ,,Exit Avanturu”, koja obuhvata oba festivala od Petrovaradina do Jaza, 69 eura.

Na više od mjesec dana od zvaničnog otvaranja festivalskih kapija na jednoj od najljepših plaža na Jadranu Jazu duplo više gostiju obezbijedilo je svoje mjesto u odnosu na isti period prošle godine. Ovogodišnji provod od četiri dana i noći na sedam bina i više od 150 izvođača u periodu od 15. do 18. jula pratiće posjetioci više od 50 zemalja, sa svih kontinenata. Prednjače gosti iz Zapadne Evrope, i to Velike Britanije, Francuske, Holandije i Belgije, a Budvu će posjetiti i turisti iz regiona.
U toku je prodaja dnevnih ulaznica za festival. Prvi kontigent ulaznica rasprodat je za dan po cijeni 50 odsto nižoj u odnosu na redovnu. U duhu ovogodišnje proslave nagrade za najbolji evropski festival, ,,Sea Dance” je obezbijedio dodatni kontingent ulaznica po novoj promotivnoj cijeni, sa 35 odsto popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na Glavnoj bini festivala nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava ,,The Prodigy”, sada iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19,99 eura.
Za nezaboravni ljetnji doživljaj u prodaji su i ulaznice za ,,Sea Dance” kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, dostupne po cijeni od 26,50 eura za sedam dana.
Najveće uzbuđenje pred ,,Exit Avanturu” počinje uz muzički spektakl decenije i koncert svjetske pop ikone Robija Vilijamsa 17. juna na beogradskom Ušću. Ono što fanove posebno raduje, izbor je njegovih najvećih hitova, koje na ovoj turneji prvi put ikad izvodi baš sve: „Angels“, „Free“, „Millennium“, „Rock DJ“, „Road to Mandaley“, „No Regrets“, „Kids“, „Bodies“, „Candy“, „Tripping“, „Monsoon“, „Come Undone“, „Better Man“, „Supreme“, „She’s the One“…
Kapije Petrovaradinske tvrđave otvoriće se 9. jula, kada će fanovi iz cijelog svijeta proslaviti 15. rođendan ,,Exita”, sve do zatvaranja ,,Dance Arene” u jutarnjim časovima 13. jula. Tokom četiri dana i noći, na Petrovaradinu nastupiće najaktuelnije zvijezda nove generacije iz svih muzikih žanrova, ali i kontinenata. Na ,,Exit” dolaze ,,Manu Chao”, ,,Motörhead”, ,,Faithless”, Emeli Sandé, Hardwell, John Newman, Capital Cities, ,,Clean Bandit”, Tom Odell, Martin Garrix, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Zomboy, Roni Size Reprazent, Napalm Death, Octave One, Lola Marsh, 1000mods, ,,Hladno pivo”, ,,Zoster”, Rambo Amadeus, Artan Lili i drugi.
Pravo festivalsko ljetovanje nastavlja se već od 15. jula, kada će se pored mora na jednoj od najljepših plaža Jadrana Jazu četiri dana i noći slaviti nagrada za ,,Sea Dance”, koji je aktuelni najbolji evropski festival u kategoriji do 40.000 posjetilaca po danu. Žurka na velikoj peščanoj plaži trajaće sve do ranog jutra u nedjelju 19. jula, a dolazak na Jaz potvrdili su ,,The Prodigy”, ,,Rudimental”, Roisin Murphy, Sigma, Gramatik, Wilkinson, James Zabiela, Noisia, Flight Facilities, Kim Ann Foxman, Bondax, ,,Dubioza kolektiv”, Soul Clap, FKJ, Odesza, Star SlingerPillowTalk, TCTS i drugi.