MAGAZIN PREPORUKA

NA TAKMIČENJU U SRBIJI: Crnogorski frizeri osvojili medalje i priznanja

Reprezentacija frizera Crne Gore na Otvorenom prvenstvu Srbije u Valjevu, zajedno sa takmičarima iz srednjih stručnih škola iz Podgorice i Berana, osvojila je brojna priznanja i medalje.

20150607_190005

Mladen Jovović osvojio je treće mjesto u kategoriji muški senior moda, dok je šesto mjesto pripalo Milošu Živkoviću. U kategoriji muški junior Marija Bulatović je osvojila drugo mjesto. Leli Karadžić je pripalo peto mjesto.

Veljo Stevanović je osvojio prvo mjesto u kategoriji ful fešn. Crnogorska reprezentacija briljirala je i u kategoriji punđa junior žene. Drugo mjesto pripalo je Zorani Vukčević, treće Mariji Bulatović, šesto Snežani Šoškić i sedmo Ildi Bibezić. A u kategoriji minival treće mjesto pripalo je Moniki Memčević.

Zoran Vukcevic

Zoran Vukčević

Komesar takmičenja bio je Vesko Vlahović, a u žiriju je bio Dragan Marović, Viktor Vukadinović, Rašid Brzać, Marina Rakčević i Isidora Radić.

Tim bivših jugoslovenskih republika koji je predvodio Zoran Vukčević nastupio je na otvorenom prvenstvu Mađarske. Tom prilikom Danijel Jovanović osvojio je dva puta prvo mjesto u muškoj kategoriji, kao i novčanu nagradu od 2.000 eura. Njegovoj koleginici Jeleni Stanković pripalo je drugo mjesto i nagrada od 500 eura.