Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: Festival plesa i pokreta ispred ,,Delta sitija”

slika (2)Plesna škola ,,Drim” pod vođstvom Sanje Živković, organizuje drugu godinu zaredom festival plesa i pokreta 12. i 13. juna na parkingu ispred ,,Delta sitija”.  Na manifestaciji će se predstaviti škole koje njeguju pokret kao vid izražavanja.

-Osim u slatkim osvježenjima koje smo pripremili gledaoci će imati priliku da uživaju u bogatom plesnom sadržaju. Balet, salsa, latinoameričke igre, plesni standardi, engleski i bečki valcer, strit dens šou, disko dens, hip hop, folklorne igre su samo neki od plesnih stilova koje ćemo vidjeti ova dva dana- navodi se u saopštenju.

Kako je istaknuto, u programu učestvuju djeca uzrasta od tri i četiri godine, pa do onih najstarijih, koji su već takmičari i ostvaruju zapažene rezultate kako na domaćim tako i na inostranim takmičenjima.

slikaNakon otvaranja programa u 18 sati, slijedi miks kultnih plesnih filmova, zatim muzički gosti Milutin Radulović i Bojan Delić. Plesni dio programa počinje u 18 : 45 kada će se prva predstaviti Ana Radinović sa zumba dječjim koreografijama. Nakon nje plesna grupa ,,Drim”, zatim “Elit” iz Bara, ,,Buena Vista”, ,,Steps” i ,Diva”.

Drugi dan festivala muzički gosti će biti Barbara Vukadinović i Ivana Popović, nakon čega će publika imati priliku da uživa u miksu plesnih filmova. Nakon toga će im se predstaviti ,,Bodi zon” sa Cetinja, ,,Sonrisa”, ,,Bjuti “, ,,Alisa” iz Kotora, ,,Matriks” i folklorno društvo ,,Treptaj”.