HOROSKOP

Prognoza za period od 8. do 15. juna

todays-horoscope

OVAN

Pred vama je naročito napeti period, pa  izbjegavajte sukobe i  napeta nadmetanja na poslu. Rivalstvo je prenaglašeno, dogovori se odlažu i  još nema rješenja, niti je poželjno insistirati na rješenju. U ljubavi  zračite dodatnim šarmom, međuljudski i  ljubavni odnosi će se poboljšati, dok slobodnima slijede nova poznanstva, strasni susreti i  dinamični odnosi. Zdravlje – polako se loši uticaji smanjuju i  vraća vam se snaga. Sada je na vama da budete pažljivi prema sebi.

BIK

Ovo je posebno težak period za Bikove, jer vam se čini kao da je sav teret svijeta na vašim leđima. Na poslovnom planu,  zasluge ili pohvale za vaš trud dobija neko drugi, a važan dogovor se po ko zna koji put odlaže. Na ljubavnom planu teret i nerazumijevanje vam stiže od drage osobe. Slobodni Bikovi će skupiti hrabrosti i prići simpatiji. Pod ovakvim planetarnim uticajima nije moguće ostvariti kontinuiranu ljubavnu vezu. Zdravlje – hronične bolesti se pogoršavaju, slabi ste i malaksali.

BLIZANCI

Nezgodni planetarni uticaji se nastavljaju. Na poslovnom planu i  dalje ste bez rješenja, a pokušaji da se inicira ili aktivira situacija, nailaze na još veće komplikacije. Važan dogovor ponovo se odlaže, a vi ste skloni da pomalo pesimistično gledate na cijelu stvar. Neprijatna iznenađenja ili neprimjereno miješanje prijatelja može da vam na neko vrijeme ugrozi vezu, pa čak da dođe i  do raskida. Slobodni Blizanci će se malo povući od udvaranja i  flerta.  Zdravlje – lošije nego inače.

RAK

Pojačana osjetljivost se nastavlja, emocije su vam uzburkane i  neuhvatljive, iz krajnosti u krajnost.  Naglost, impuslivnost, nepromišljenost, iznenadne reakcije, mogu da vam naprave probleme. Ukoliko imate zakonski proces, on se produžava i komplikuje. Kuća je mjesto koje vam je najvažnije, međutim, stalne nesuglasice i iznenadni nepovoljni događaji remete vam mir i donose napregnutost. Na ljubavnom polju, ipak, sve kreće na bolje. Zdravlje – neraspoloženje, depresivnost…

LAV

Očekujte da ćete morati da odustanete od jednog važnog poslovnog plana ili pozicije. Iako ovo u prvi mah djeluje nepovoljno i  formalno gledano jeste, osoba od koje ćete zavisiti  brzo će pokazati veliko poštovanje prema vama i  rado će tražiti vaše savjete.  Na ljubavnom planu situacija je napeta. U vašem domu nemate mira, moguće su iznenadne nepovoljnosti. Zdravlje – slab imunitet, pa je vjerovatnoća akutnog izbijanja bolesti naglašena. Što više odmarajte, oprez u saobraćaju i  pri radu.

DJEVICA

Na radnom mjestu odnosi među ljudima su neprijatni  i  dalje postoje pokušaji vaših kolega da vas uvuku u neki od suprotstavljenih tabora. Vijesti povezane sa materijalnim dobitkom se odlažu. Na ljubavnom planu draga osoba se ponaša promjenjljivo i  emotivno nestabilno, pa je vaša stabilnost i  postojanost dobro došla  da prevaziđete ovaj težak period. Zdravlje – osjetljivije nego inače, visok pritisak i   mogućnost naglih izbijanja bolesti. Odmor i san su najbolji lijek.

VAGA

Za Vage je ovo posebno težak period. Vi, koji ste miroljubivi i tolerantni, trpite agresivno, impulsivno i grubo ponašanje kolega. Za sada nema pravog rješenja i uzaludno je trošiti vrijeme, energiju i emocije. Imaćete želju za bliskošću i  toplim zagrljajem, što će pojačati ljubav između vas i drage osobe, ali će isto tako pojačati ljubomoru i  posesivnost. Zdravlje – upalni  procesi, visok  pritisak.

ŠKORPIJA

Na poslovnom planu pred vama je značajna promjena, završava se jedan ciklus i otvara prostor za novi. Ova promjena je prvenstveno povezana sa odnosom prema ljudima sa kojima sarađujete. Svakako izbjegnite impulsivno i  nekontrolisano ponašanje. Na ljubavnom planu prilagođavate se i  popuštate bliskoj osobi koliko možete, ali sve ima granicu. Slobodnim Škorpijama nudi se osoba koja im se dopada, ali je odmah jasno da će  zbog te osobe imati čitav niz komplikacija. Zdravlje – vrlo slabo. Malaksalost, poremećeno spavanje  i  bolovi u kostima.

STRIJELAC

Optimista ste, pa čak i kada je opšta situacija teška,  a novi događaji koji uglavnom nastaju iznenada i  neočekivano , neprijatni su i  ruše vaše dotadašnje planove. Za sada, ponovo se odlaže važan dogovor i  odugovlači sa rješenjem. Na ljubavnom planu pomalo vas umara partnerov pesimizam, ili negativan stav osobe sa kojom provodite najviše vremena. Slobodnim Strijelcima ukazaće se prilika za avanturu. Zdravlje – izbjegavajte pretjerane aktivnosti, moguće iznenadno izbijanje bolesti.

JARAC

Vaša stabilnost je zadivljujuća, samo neki Jarčevi, oni koji imaju kritičan podznak,  a to su Bik, Škorpija, Lav i Vodolija, imaće  intenzivne i  prenaglašene situacije i  događaje. Ali, većina uspješno izbjegava direktno suočavanje sa suprotstavljenom stranom ili rivalom. U ljubavi pazite, potencijalnog partnera možete odbiti pretjeranim pesimizmom ili grubim činjenicama. Zdravlje –  mogući problemi sa disajnim organima i  kardiovaskularnim sistemom. Oprez u saobraćaju.

VODOLIJA

Na materijalnom planu očekujte pomoć ili nasljedstvo ili nezarađenu imovinu. Dobićete i vijesti o odlaganju ili potrebi da se još  jednom pređe cio predmet koji već duže vrijeme okupira vašu i pažnju vaših kolega. Na ljubavnom planu pokušavate da razumijete dragu osobu, ali vam se čini da ona  stvari rješava  na neadekvatan i neefikasan način. Većina slobodnih Vodolija odlučuje se na prijateljski odnos i komunikacione kontakte. Zdravlje –  moguća nagla pogoršanja bolesti ili nagla izbijanja bolesti.

RIBE

I pored očiglednih informacija o problemima i  preprekama, vi sanjalački i  nerealno vjerujete da će biti sve u redu. Iako su vaši dugoročni planovi dobri, iznenadni splet okolnosti ih ruši ili mijenja i  preusmjerava u pravcu koji  vama ne odgovara. Ljubavne strasti se pojačavaju, pa ćete težiti da se što više približite dragoj osobi i da ste što bliskiji. Slobodne Ribe sklone su da uđu bez razmišljanja u vezu koja im se nudi.  Zdravlje – vrlo ste osjetljivi.