DRUŠTVO PREPORUKA

NAGRADNA IGRA KOMPANIJE ,,M:TEL”: Nikšićaninu Nikoli Nikoliću pripao ,,vw polo gp 1.2 tsi”

m-tel,nagradna-igra-00

Direktor Sektora za marketing Milivoje Cerović predaje ključeve Nikoli Nikoliću

Nikšićanin Nikola Nikolić dobitnik je crvenog automobila ,,vw polo gp 1.2 tsi” u nagradnoj igri koju je organizovala kompanija ,,m:tel” u saradnji sa firmom ,,Huawei” za postpejd i pripejd korisnike ,,m:tel”-ovih usluga.

m-tel,nagradna-igra-01

Nikola Nikolić

Nagrada je uručena na službenom parkingu kompanije ,,m:tel” ispred zgrade ,,Čelebića”, pa je tako Nikolić imao priliku da provoza svoj novi automobil.

– Prezadovoljan sam. Neću ga nikome pokloniti, već će pripasti meni – rekao je za MNE magazin Nikolić.

On nije vjerovao da je baš on taj koji je osvojio novi ,,polo”.

– Još sam pod utiskom. Hvala kompaniji ,,m:tel”. Zadovoljan sam uslugama koje ona pruža svojim vjernim korisnicima – kazao je Nikolić.

m-tel,nagradna-igra

Nikola Nikolić, Ana Martinović i Milivoje Cerović

Portparolka kompanije ,,m:tel” Ana Martinović istakla je da je za dva mjeseca, koliko je trajala nagradna igra, nagrađeno više od 6.000 korisnika, od kojih 4.464 dopunom od dva eura, 53 je dobilo telefon ,,huawei ascend y 100”, a devet ,,huawei ascend g620s”.

Direktor Sektora za marketing Milivoje Cerović kazao je da će kompanija ,,m:tel” nastaviti da drži trend operatora sa najboljim odnosom prema korisnicima.

On je najavio da će za nekoliko dana ,,m:tel” u saradnji sa kompanijom ,,Huawei” predstaviti proizvod kakav Crna Gora nije vidjela.

– Biće to promocija novog telefona sa dugotrajnom garancijom – kazao je Cerović.

B.R.